Aktywne Wpisy

peanut_whu +298
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Goronco +87
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

W ostatnim roku przesluchalem:
- Cykl demoniczny Petera V. Bretta - pierwsze mroczne tomy mega a potem to już skończyłem bo zacząłem a ostatni tom to juz w ogóle mnie męczył.
- serie z komisarzem Forstem od Mrożą (zostało mi Berdo i Kasprowy ale czuję że do końca roku to połkne. Mam urlop do końca roku i planuje rozkładać styropian więc kilka godzin pójdzie ;))
- serie z Geraldem Edlingiem też od Mroza- pierwszy tom mi mega podszedł kolejne trzy spoko. Mam nadzieję że będzie 5 tom.
-Projekt Hail Mary- chyba najlepsza książka jaką przesluchalem w ostatnim roku
-Solaris Lema- mam mieszane uczucia co do tej książki, nie wiem czy chce zabierać się za kolejne dzieła tego autora narazie
- Manitou dwa pierwsze tomy Grahama Mastertona- trochę śmieszne ale nawet przyjemnie się tego słuchało- szczególnie superprodukcje mimo dosłownie komicznej końcowki.
Szukam czegoś mrocznego, mogą być horrory, mogą być kryminały, thrillery czy coś z fantastyki, a jakby była tam domieszka czasem czarnego humoru to już w ogóle super ;)). Jeśli serie to preferowalbym skończone cykle niż coś co będzie ciągnęło się jeszcze latami.
Ps. Mam abonament w #audioteka
#ksiazki #audiobook
Superprodukcje z audioteki:
@euklides: a będzie film! "Marsjanin" też świetny tego samego autora (i też był film, może znasz)
"Wojna Z" dobrze mi się słuchała, ale niewiem czy nie za malo mroczna. Muszę znowu odsłuchać, aleś mi smaka narobił ;)