Wpis z mikrobloga

• 0
@cichy-spokojny-grzeczny: a na co mam sie składać, jak mówię że gówniarz ma wszystko, fura na pilot, traktor na pedały z dodatkami, przyczepą, jakieś Tury c--j wie co, to parę k, a ja celuje edukacyjnie, żeby się pisać nauczył czytać, ale jak widzę g---o takie sprzedają to myślałem że zrobię sam, ale mi to zajmie parę miechów i nie mam tyle czasu
  • Odpowiedz
jak mają wszystko to może voucher na jakieś wydarzenie typu park rozrywki albo mini zoo, spacer z alpaką jesli nie boją się zwierząt, ewnetualnie dla dziewczynki jakiś wypasiony domek dla lalek, zestaw do rysowania, dla młodego widzialam epicki karabin na allegro z p------i lego albo taka tarcza do bicia ale nie wiem czy nie jest za mały
Wendigothemoon - jak mają wszystko to może voucher na jakieś wydarzenie typu park roz...

źródło: obraz_2025-12-14_204050607

Pobierz
  • Odpowiedz
Dzieci siorki 3 lata chrześniak 1,5 roku dziewczyna co im kupić na święta, dodam że mają myślę wszytko to unikatowe pomysły i sorry jak powiem mają to bo tak jest, budżet nie wiem zabawki to myślę 500 na łeb

@maekkkk: Nie wiem, ja zaczynam mieć coraz bardziej gdzieś te prezenty za każdym razem kiedyś słyszę ''to wymyśl coś'' jak się pytam. Jakby jak ktoś olewa i robi łaską za to,
  • Odpowiedz
@maekkkk: LEGO Duplo to fajna opcja (na przykład straż pożarna), jest mnóstwo gier edukacyjnych typu czuczu, dowolne duże klocki (wafle, drewniane). Dzieci w takim wieku się ucieszą praktycznie ze wszystkiego - zestaw samochodów budowlanych (jest taki z piaskiem kinetycznym), domek dla lalek drewniany. Jeśli starszy chodzi już do przedszkola, to pewnie już zaczyna zabawy motoryczne z plasteliną/modeliną, jakieś prace plastyczne itd., to można się pokusić o jakieś zestawy edukacyjne czy
  • Odpowiedz
  • 0
@Krolowa_Nauk: dzięki, niestety wszystko ma z wymienionych, byłem w smyku ale tam tylko samochody albo lalki, 0 edukacyjnych to mu kupię tablice magnetyczna z rysunkami np kaczka i literki do ułożenia wedle tego co pod kaczka, z tym że wydaje mi się to malo
  • Odpowiedz