Aktywne Wpisy

weezyxboss +5
Jak tam u was w #pracbaza ile stopni w kolchozie?

fsfdjf +20
włosy mi już d--y sięgają więc trzeba iść do fryzjera ale boje się że mi u-------i za dużo i będę wyglądała jak debil
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Z racji tego, że wygrałem w #rozdajo organizowanym przez użytkownika @MishMashStudio666 to przyszedł moment aby się pochwalić i opisać pokrótce jak to wyglądało.
Link do wpisu: https://wykop.pl/wpis/83744313/hejo-tak-jak-obiecalem-mam-dla-was-rozdajo-0-0-mir
Uczestnikiem tej zabawy zostałem nieprzypadkowo. Od pewnego czasu chodzą mi po głowie oświadczyny więc widząc taki wpis automatycznie zaplusowałem. Bardzo spodobał mi się pierścionek. Moim zdaniem jest nietuzinkowy, wyważony, inny, a co najważniejsze nie jest oklepany jak prawie wszystkie pierścionki zaręczynowe z salonu A***t. Dodatkowo ma bardzo ładny kamień centralny. Jako, że w życiu praktycznie nic nie wygrałem i tu też się nie zapowiadało na zmianę sytuacji, machnąłem ręką i zacząłem scrolować mirko dalej.
Po jakimś czasie dostałem powiadomienie, że zostałem wylosowany do nagrody. Pierwsza myśl była taka, że coś się zepsuło i strona zaczyna wariować. Potem, po zapoznaniu się z wynikami losowania, trochę zaczęło mi się rozjaśniać, ale nadal jakoś nie wierzyłem, że koleś może rozdawać biżuterię za parę tysięcy – tym bardziej na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Odezwałem się do @MishMashStudio666 w sprawie wygranej i później się już potoczyło. Zaczęliśmy dogadywać szczegóły, tj.:
- metoda i adres wysyłki: kurier lub paczkomat – zapytałem się Mireczka jak to ogarnąć i stanęło na paczkomacie;
- czy w grę wchodzi zmiana rozmiaru – u mnie zmiana wchodziła w grę, ponieważ chciałem mieć już gotowy produkt bez późniejszego kombinowania gdzie to zrobić; swoją drogą dostałem propozycję u kogo mógłbym zrobić taką korektę u siebie w okolicy gdzie mieszkam za co jestem bardzo wdzięczny.
Nie spieszyło mi się z otrzymaniem wygranej z dwóch względów. Pierwsza jest taka, że sam nie lubię być popędzany. A druga to czynnik psychologiczny: jak nie miałem pierścionka to mogłem sobie wymyślać kiedy i jak to zrobię, a mając już pierścionek skończy się odkładanie tematu na później i trzeba będzie działać. xD
W końcu przyszedł dzień kiedy otrzymałem przesyłkę. Otworzyłem ją w pracy, na szybko, żeby zobaczyć czy to nie jest kartofel. W domu obejrzałem go bardziej dokładnie i dopiero wtedy dotarło do mnie, że faktycznie wygrałem. W paczce znajdowało się pudełeczko z pierścionkiem oraz ekspertyza biżuterii z pieczęcią i podpisem rzeczoznawcy. Sama ekspertyza została włożona do złotej koperty. A pierścionek? Piękny. Dokładnie taki jak na zdjęciach i dokładnie taki jak go sobie wyobrażałem. Sam nie noszę biżuterii, ale to cudeńko mógłbym sobie zostawić w jakiejś gablotce. Zdjęcie poniżej zrobione jest wieczorem przy świetle lampki w pełnej konspiracji przed #rozowypasek, dlatego też pierścionek może nie oddawać całego swojego piękna. Wydaje mi się, że dużo lepiej prezentuje się w świetle dziennym/słonecznym, ale jak na razie nie miałem okazji zrobić dobrego zdjęcia w takich warunkach.
Bardzo dziękuję użytkownikowi @MishMashStudio666 za zorganizowanie całej akcji. Wymieniliśmy sporo wiadomości prywatnych, trochę lepiej się poznaliśmy i wyszło, że łączy nas więcej niż ktoś by się spodziewał.
Ps. Tym co wygrali kiedykolwiek na wykopie serdecznie gratuluję, a tym co nadal próbują życzę powodzenia!
#mishmashstudio666 #jubiler #niebieskiepaski #moda #bizuteria #rzemioslo #jubilerstwo #pasja #pierscionek #zareczyny #slub #konkurs
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie
źródło: 2137
PobierzPs. Skoro Was tak sporo łączy to czy nie rozważałeś może by się mu oświadczyć zamiast różowej? Zawsze we dwóch wnieść szafę łatwiej. Nie trzeba kolegi wołać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)