Wpis z mikrobloga

#kiszak
O c--j, tyle lat na wykopie i nadal jestem zdziwiony poziomem bagna w mózgach wykopków żyjących internetowymi dramami, patostreamami i wojenkami politycznymi. Weźcie sobie ludzie znajdźcie życie, czy coś xD
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jazon: dzięki mordo, przeczytałem twój komentarz i opuszczam swój tag i zaczynam chodzić na siłownię, wchodzę na dietke Leto i zaczynam inwestować na giełdzie w przerwie na dokończenie doktoratu
  • Odpowiedz
  • 3
@NathirMajster: @Maye ja wiem, że takie tagi na wykopie to ściek intelektualny przyklaskujący ściekowi intelektualnemu, ale skala poraża xD zastanawiam się tylko, czy jesteście tutaj wszyscy świadomi jakie to żałosne xD Kiszak w swojej rumuńskiej piwnicy chociaż hajs niebotyczny trzepie, wy to co najwyżej sobie wzajemnie w kółku wzajemnej adoracji xD
  • Odpowiedz
  • 0
@MemeFairy: żadna cnota, ot normalne życie i zainteresowania, a nie patogówno dla przegrywów xD
@dullboy nie odpiszesz- źle, odpiszesz- źle, pod tym względem Kiszaka rozumiem xD
@jaxoo-v1 kij w mrowisko wkładam
@MemeFairy to nie obrażanie, tylko stwierdzenie faktu xD
@kto-wie-ten-wie32: słyszałem o dramie z wykopkami i tak tu tylko zajrzałem żeby ten zwierzyniec zobaczyć xD na wykopie jestem zamknięty we własnej bańce i to wasze
  • Odpowiedz
@Jazon:

O c--j, tyle lat na wykopie i nadal jestem zdziwiony poziomem bagna w mózgach wykopków żyjących internetowymi dramami, >patostreamami i wojenkami politycznymi. Weźcie sobie ludzie znajdźcie życie, czy coś xD

By potem
  • Odpowiedz
@Jazon: wbijasz na tag bez kontektsu i p------------z się do ludzi bez powodu, brandzlujesz się do tego, że tworzysz wartościowy kontent na umierającym portalu dla inceli i podstarzałych milenialsów mimo że nikt nie pytał i jakby ktokolwiek miał cię w ogóle znać i srasz xD co każde zdanie jakbyś miał 15 lat. Jak cię to szambo nie obchodzi to na c--j dzwonisz typie?
  • Odpowiedz
  • 1
@niesepomoc: pisałem już wcześniej, że żyję we własnej bańce na wykopie. Nawet nie czarnolistuję żadnych tagów, bo nie muszę. Powiadomienia wyskakują mi jedynie z kalisteniki i herosków, no i głównie tylko tam się udzielam xd gdzie między moimi wypowiedziami niespójność widzisz? xd ja się swoją wyższością wykazuję i na wykopie, i poza nim, spokojnie xD
@MemeFairy lubię sobie czasami wyjść ze swojej bańki i poszerzyć horyzonty, nawet w tak
  • Odpowiedz
@Jazon: Też trenowałem kalistenikę, może nie na takim poziomie jak Ty, ale już wchodził L-sit, muscle up, back lever, później przerzuciłem się już od kilku lat na siłownię, niedawno zacząłem akrobatykę i trochę boulderingu i jestem w pełni świadomy tego, że obok bardziej ambitnych zainteresowań można mieć te mniej ambitne, jakieś guilty pleasure czy coś.

Ale ludzie tacy jak Ty, oni muszą Z---------Ć, wszystko musi być rozwojowe, bo inaczej życie
Eksagnem - @Jazon: Też trenowałem kalistenikę, może nie na takim poziomie jak Ty, ale...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz