Wpis z mikrobloga

18 miesięcy - taka książeczka to jest dla półrocznego...

@Ranger: W Specyfikacji jest napisane: Przedział wiekowy
:
3-6 miesięcy, 6-12 miesięcy, 12-18 miesięcy, 18-24 miesiące

To co innego polecisz?
  • Odpowiedz
@essos: te jajka są zaskakująco dobre - ostatnio widziałem je u znajomych. Na liście mojego bombelka topka zabawek to była ta wieża z IKEA:
https://allegro.pl/oferta/ikea-uppsta-foremki-wielobarwny-kolorowa-piramida-kubeczki-18096650123?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=branding&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dck_toy_pla_ss&ev_adgr=toys&ev_campaign_id=22336301672&gad_source=1&gad_campaignid=22336301672&gclid=Cj0KCQiAo4TKBhDRARIsAGW29bfuksIYGMBcJXVOiDFGNXGr_14AwuYR4MxnPiu_ZZ7rGp3vK_Qp2_waAmbPEALw_wcB
Dostał jak miał kilka miesięcy - bawił się w przekładanie, potem układanie, potem kombinowanie z układaniem, a teraz (ma już prawie 2 lata) bawi się nimi w kąpieli i w piasku, one mają różne dziurkowe wzorki w denkach, więc różne wylewają wodę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Anjinsan87: @moll @Ranger @PanieAreczku @nabbek
Okazało sie że te jajka do sortowania już ma. A lokomotywa nie ma opcji wysylki darmowej z empik premum, tylko za dodatkowe 14zł, wiec uz sie mniej opłaca, dlatego znowu sie msuze zastanawiac.|

Co sądzicie o takiej konsoli? Wydaje sie spoko promocja, tlyko nie wiem czy jakos nie uczy patrzenia sie w ekran? Jak myslicie? Bo siostra niby go pilnuje żeby nie patrzył
  • Odpowiedz