Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +33
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

Nie powiem, zaśmiałem jak wczoraj z różową oglądaliśmy w nocy tubkę dla relaksu. "Idealna sytuacja dla samicy jest wtedy, gdy najczulszy samiec zajmuje się dziećmi, a najsilniejszy dostarcza geny". Natura ;).
https://www.youtube.com/watch?v=1sjd8K9kuCY
Dlatego każdy beciak powinien robić testy DNA.
@Eldon_Tyrell: imo jesty prostsze, boleśniejsze rozwiązanie. Jak okaże się, że ojciec nie jest ojcem, to ma prawo pozwać matkę dziecka o równowartość alimentów za każdy miesiąc. Włącznie z ustawowymi odsetkami. Takie prawo lepiej by odstraszało od kremufki niż cokolwiek. No bo umówmy się, zdrada sama w sobie, choć bolesna, to nie jest aż takim problemem, jak chowanie nie swojego bombla.