Wpis z mikrobloga

@duzy_gracz: bzdury. Jedyną metodą zmiany jest zmiana. Jak więcej ludzi będzie kupować w biedronce i prowadzić życie cichej desperacji to społeczeństwo się zmieni? xD Poczytaj sobie o Kaczynskim kolego, tylko nie tym polskim
  • Odpowiedz
  • 1
@Klimbert:
Ja piszę o realnej sytuacji, którą da się już zaobserwować. Część mężczyzn nieogłupionych przez media idzie w stronę minimalizmu, bo intuicyjnie czują, że to się im opłaca. Szansa na to, że JKM dostanie w wyborach 51%, a nawet więcej, bo część akolitów go zapewne zdradzi i zlikwiduje państwo opiekuńcze jest kilka milionów razy mniej prawdopodobna.
  • Odpowiedz
@Khorne_: Gdzie niby są te maszyny? O pierwszych robotach mających zastąpić roboli usłyszałam w latach 80. Póki co prędzej maszyny zastępują inteligencików niż roboli. :)
  • Odpowiedz
@duzy_gracz: Nie masz absolutnie racji, to zadziała w myśl powiedzenia "na złość babci nie założę czapki i odmrożę sobie uszy", ale skutkiem byłoby raczej zapalenie płuc i zdechnięcie w ciągu kilku dni. Źródłem problemu jest oczywiście feminizm, który wdarł się do prawodawstwa m.in. samotnym matkom rzuca się róże pod nogi za to, że kopnęły faceta w dupę. A facet musi płacić przez następne 20 lat 40% swojej pensji na alimenty.
  • Odpowiedz
  • 0
@vanschout:
Irlandia, Dania i Szwecja to kukoldstany upadłe, w których biały człowiek może normalnie mieszkać jedynie na głębokiej wsi. Ruch feministyczny był celowo wspierany przez elity finansowe, jak Rockefellerowie, właśnie po to, by kobiety weszły na rynek pracy. To pozwoliło opodatkować dodatkową połowę populacji i osłabić struktury rodzinne, czyniąc ludzi bardziej zależnymi od państwa i instytucji. W kontekście bankowości centralnej i rezerw cząstkowych, to wszystko służyło napędzaniu gospodarki opartej na
  • Odpowiedz
  • 0
@vanschout:
Nie wiem co ma dla Ciebie zadziałać w myśl powiedzenia "na złość babci odmrożę sobie uszy". Jeśli dobrze rozumiem, to chodzi o to, że mężczyzna nie będzie robił za woła roboczego i nie będzie poświęcał się niepotrzebnie dla systemu, który ekstremalnie faworyzuje kobiety, narażając przy tym swój dobrostan psychiczny i materialny? Masz bardzo totalitarne podejście do sprawy.
  • Odpowiedz