Wpis z mikrobloga

poznawanie na żywo daje o wiele więcej satysfakcji, emocji oraz łatwiej jest zyskać zainteresowanie kobiet od tego na tinderze, telegraficzny skrót ostatniej akcji:
- lecę w samolocie,
- widzę, że obok leci dziewczyna, która mi się podoba - jest w moim typie,
- mam wrażenie, że jest lekko podjarana/zainteresowana, bo np. jak patrzała się w okno to trochę była tym skrępowana - pewnie myślała, że uznam że się na mnie gapi, więc unikała tego (musiała patrzeć przez moje okno),
- pytam o coś (po angielsku) - faktycznie byłem zaintrygowany czemu musimy już zapinać pasy bezpieczeństwa, po zaledwie kilkunastu minutach lotu - komunikaty były tylko w języku, którego nie rozumiem, więc stwierdziłem że skorzystam z okazji i się jej o to zapytam,
- typiara mi odpowiada,
- nawiązuję do tego, wymieniamy kilka faktów,
- staram się znaleźć nawiązanie do moich wewnętrznych odczuć, pytam o jej,
- pod koniec lotu pytam skąd jest, ona pyta skąd ja jestem i odpowiada, że moje miasto/kraj jest na jej "bucket list",
- ja mówię, że moje miasto jest fajne, fajny jarmark mamy i takie tam, i mówię, że jak będzie to musi się odezwać,
- ona na to wyciąga telefon i pyta mnie o instagrama,

teraz piszemy ze sobą na instagram, ona mi napisała: It felt quite “familiar” talking, even if it was only for like 15 minutes
btw. mam swobodę w rozmawianiu po angielsku, ale mój poziom języka jest na tyle słaby, że zamiast powiedzieć do kogoś "poproszę/przekonam XYZ", powiedziałem "zrobię dobrze XYZ" (przy innej sytuacji, przy innej dziewczynie)

#tinder #badoo #randki #randkujzwykopem #zwiazki
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TiREX: bo to tylko laski z polski sa takie sztywne.
Teraz sobie podróżuje i to jest abstrakcja jakss jak łatwo mozna nawiązywać kontakty z kobietami z poza polski xd
  • Odpowiedz
@TiREX: no bo dopowiadasz sobie jakąś narrację tam. Gadasz, że łatwiej jest złapać zainteresowanie od lasek IRL, ale w twojej sytyacji po prostu zrespiła się obok ciebie laska której się podobałeś. Jakby tam była taka, która miała by cię w nosie, miała chłopaka, to nic byś nie ugrał. Pierdu, pierdu i żadnego pytania o insta by nie było.
  • Odpowiedz
  • 0
@TiREX: Jak masz gdzie poznawać. To jednak ciągle karuzela RNG

@Pralko-suszarka to że emocje są większe to niepodważalny fakt, dodatkowo jak już jakkolwiek wzbudzasz zainteresowanie dla dziewczyny to na żywo będziesz wzbudzał je o wiele bardziej, niż na tinder (łatwiej zyskać zainteresowanie). Nie mówię, że jest łatwiej poznawać się, niż na tinder.
  • Odpowiedz