Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sakon72: zamiast baitowac to streama irl odpaliłbyś i nawet przyaktorzył trochę jak w rzeczywistości nie jesteś taki 'specyficzny' podkrecając troche z tymi tekstami typu
wygladasz jakbys miala najlepsze story na insta, jakieś drżace ręce, nerwowe przelykanie śliny itd. to może zrobiłbyś jakąś karierę w internecie
  • Odpowiedz
@Sakon72: musisz wykupić godzinę sesji enterfenixsystem i Seba ładnie Ci wszystko wytłumaczy. Koszulka topwolfofficial zwiększy Twoje szanse na udany podryw. Zgól się na łyso, załóż markę osobistą i będziesz rwał lachony aż miło.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fala_Magnezu @doghunt @UKASZ13 @gorobei Szczerze mówiąc, ja po prostu nie wiem już co robić. Nie siedzę tu dla atencji ani nie kręcę serialu, tylko próbuję ogarnąć temat i nie wpakować się głębiej w długi. U mojego mentora nie stać mnie na dokupywanie kolejnych konsultacji, więc zamiast płacić za kolejne „pakiety przełamania oporu” wolę pogadać normalnie i posłuchać ludzi z życia.
A mechanizm, o którym piszę, da się zweryfikować
  • Odpowiedz
  • 0
@bottlecorck2-0-asdasdasd: Serio jest aż tak źle? Pytam bez ironii, bo ja naprawdę chcę to zrobić normalnie i bez przypału. Tylko wtedy jak to się spina z tym, że w poprzednich wpisach masa osób mi polecała kurs tańca jako najlepszą opcję na wyjście do ludzi i poznawanie kogoś w naturalny sposób?
I jeszcze konkretnie: mówisz, że tam są sami faceci. To z jakich stylów/szkół masz takie doświadczenie? Bo ja słyszałem, że
  • Odpowiedz
I teraz proszę was o konkrety. Jak podrywać na kursie tańca, żeby nie być creepem i nie psuć klimatu

@Sakon72: Przede wszystkim przez pierwsze kilka kursów nie zarywać do lasek, tylko zwyczajnie poznawać ludzi, w tym i również facetów. Pogadać trochę w szatni o pierdołach, poznać imiona ludzi z grupy. Żadnego wyłudzania kontaktów, numerów, insta. To samo przyjdzie jak ktoś będzie chciał mieć kontakt poza kursem. Zobaczyć czy ktoś chce
  • Odpowiedz
@Sakon72: juz po plusach widać ze nikogo to nie bawi bait dobry ale juz nudny i mógłbyś nie pisac tych postów. A jesli to prawda to sory ale iloraz inteligencji masz na poziomie świni co najwyżej i wtedy współczuję
  • Odpowiedz
@Sakon72: O kursach tańca od lat wszyscy pieją, jakie to nie jest zajebiste miejsce do podrywu, a co druga szkoła szuka kobiet na zajęcia bo sami faceci przychodzą. Ilu tu już mirków po takich kursach było to nie zliczę. Co jeszcze doradzali, dobór paska do spodni? Wyjść do ludzi, pobiegać, znaleźć hobby XD?

Albo sie podobasz albo nie, podryw nie istnieje, gadka nie istnieje, wstawiasz zdjęcia mordy na tindera, to
  • Odpowiedz