Aktywne Wpisy

jmuhha +51
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
PobierzMam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

3:54 snejki narzeka na dubbing w gothicu XDDD nie wiem czy trzeba tu coś dodawać. Narzeka na "antyczność" i że kiedyś oglądał bajki na cartoon network dubbingowane przez to samo studio i słyszał co chwile obi-wana kenobiego i finna z pory na przygodę XD
6:50 "finalnie się okazało żeby przejść grę,musicie korzystać z magii,łuku i broni dwuręcznej" - skąd on to wymyśla XD ja ani razu grając w gothica nie rozwijałem łuku bo frajdę daje mi walka mieczem. - teraz jestem w 10:55 i według jej statystyk ma 14 zręczności ,nie wyuczonej walki łukiem,ani magii... więc może chodziło mu że w danych questach trzeba wykorzystać magie albo łuk,ale nie wiem po co to mówi w takim wypadku w fragmencie o rozwoju postaci
8:48: to puść przycisk od ataku i możesz się ruszać
9:20 Pamiętajcie w gothicu nie można tworzyć buildów
11:50 a to prawda akurat XD
12:50 to też prawda że wybór obozu nie ma znaczenia w gothicu - ale ma w przypadku grania w obozie na bagnie,bo można grać i wojownikiem i magiem do 4 kręgu.
13:29 - tutaj mogę się zgodzić że fragment z kamieniami oraz zbieraniem rzeczy do ULU-MULU jest niezbyt ciekawe,ale nie wspomni o tym że fabularnie jest pokazane zaognianie się relacji między starym i nowym obozem, i że dochodzi do starcia między frakcjami. Więc to też nie jest tak że te zadania wszystkie następują zaraz po sobie.
14:10 Jak chłop ma problem z rozwiązaniem zagadek w świątyni śniącego to tylko potwierdza to co ostatnio było pokazane w związku z dmc 3,że ludolodzy serio mają zaniżony poziom iq. Porównuje to do rozwiązynia zagadek ze skyrim, gdzie oba rodzaje.
15:50 ale wszyscy mówią że gothic 2 jest o wiele lepszy gameplayowo a gothic 1 jest super za klimat chwalony.
19:40 Trzeba pracy żeby odpalić gothica żeby działał stabilnie - no trzeba zainstalować ze steama i włączyć.
Podsumowując gothic 1 jest za bardzo łatwy że dasz 8-10 latkowi i przejdzie tą grę,mechaniki nie są skomplikowane ale taki dmc 3 już jest bardzo trudny, i jak nigdy nie grałeś w slashery to niestety ale raczej nie poradzisz sobie z czytaniem samouczków 3 zdaniowych
No i popełniłem mema, żeby nie było tak poważnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 491980827_1211748396983460_5146804132249787441_n
Pobierz@wocash97pl: A to nie jest po prostu bug który działa w taki sposób, że jak npc coś robi (tutaj używa stołu alchemicznego) to mu dopiero wtedy wypada ekwipunek? Działa to na takiej samej zasadzie jak zamrożenie?
A normalnie npctom nie wypada całość tylko podstawowe? miecz, jedzenie, potion, 20 bryłek rudy?