Wpis z mikrobloga

#kiszak taka mnie rozkminka naszła bo właśnie ogrywam sobie Assassin Creed Shadows na Nintendo2. (Tak wiem, z-----a woke i tp xD)
Abstrahując od gry bo jest mocno średnia nawet jak na assasyny i wolałbym origins na Nintendo to skradanie i parkour na najwyższym poziomie trudności potrafi dać w kość (albo się odzwyczaiłem od składanek)
Czy nasz ludulogiczny mistrz gier skradankowych snejki podchodził do tej gierki ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy tfu j---ć bo woke? Chętnie bym obejrzał jego próby skradania w tej grze bez wykrycia xD
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NathirMajster: Po pierwsze gry przechodzi się na normalu, a nie na najwyższym, a po drugie, na Swichu 2, ha thu na ciebie że kupujesz konsole która w 2025 jest gorsza od innych które już kilka lat są na rynku

• Odpowiedz
bo właśnie ogrywam sobie Assassin Creed Shadows na Nintendo2. (Tak wiem, z-----a woke i tp xD)

@NathirMajster: jak sie podoba to nie jest z-----a, proste
Dla mnie np elex jest duchowym spadkobiercą gothica a sporo jęczenia w recenzjach że drewniane sterowanie i ogólnie słabe AI wrogów
"No właśnie, zupełnie jak w Gothic <3"
  • Odpowiedz
@NathirMajster: w ogóle offtop - dość często pykasz w handheldowym trybie? Jak ten ekran LCD się sprawuje w rzeczywistości?
Bo sam chciałem zgarnąć w końcu nowego Switcha, ale mam obawy, że zjazd jakościowy z OLEDa będzie zbyt mocny + te narzekania o ghostingu itd.
  • Odpowiedz
@NathirMajster: też w tym momencie ogrywam shadows bo w fajnej cenie dorwalem uzywe na ps5 i szczerze nie rozumiem tego hejtu na ta gre. Assassyn jak assasyn nic wybitnego ale tez nic tragicznego. Z nowej generacji serii nadal bije sie z myslami czy shadows czy origins najbardziej mi sie podobaja, jedno jest według mnie oczywiste, że w stosunku do valhalli to krok do przodu albo i nawet skok do przodu
  • Odpowiedz