Wpis z mikrobloga

@S_T_A_L_K_E_R_ Jak grałeś w inne gry typu escape shooter, a szczególnie w Tarkova, to według mnie ta gra to g---o xD W ogóle nie widzę sensu grania w to, zero emocji, zero sensu zbierania tych śmieci
  • Odpowiedz
Jak grałeś w inne gry typu escape shooter, a szczególnie w Tarkova, to według mnie ta gra to g---o xD W ogóle nie widzę sensu grania w to, zero emocji, zero sensu zbierania tych śmieci

@Patri295: porównywanie ruskiego gówna do Arc Raiders to jakbyś porównał ruski szampan do Roederera albo Kruga xD
  • Odpowiedz
@rybsonk Jakie ma znaczenie czy ruskie czy jakiekolwiek inne? Tarkov to akurat zajebista gra i lider w swoim gatunku, także nie wiem o czym Ty do mnie w ogóle mówisz xD Jakbym nie kupił Arc Raiders to bym się nawet nie odzywał, ale zagrałem nie więcej niż 10 raidow, bo to nijaka gra i w ogóle nie rozumiem czym się ludzie podniecają, że to jest multi gra roku ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@rybsonk: @Patri295

Ja i znajomi Tarkova mamy dosyć. Niektórzy przegrali setki godzin.

Arc Raiders oceniam dużo pozytywniej. Przyjemna gierka. Ciężko powiedzieć jaki balans i przyjemność z rozgrywki będzie po iluś miesiącach. Nie kazdy zrestartuje postać i napływ nowych graczy spadnie. Zobaczymy.
  • Odpowiedz