@Frytek01: Tak, sytuacja znormalizowana, na socialmediach kobiety piszą, że wzrost nie ma znaczenia, a tylko przypadkiem ich facet jest najwyższy z możliwych jakich mogła mieć.
@Frytek01: To działa tylko wtedy, gdy laska jest z tych wyższych, a facet po prostu mniej wiecej równy albo delikatnie niższy. Inaczej wygląda to komicznie i nie ma się co oszukiwać, że nie.
@Frytek01: gaslightujace feministyczne lewactwo to najgorsze co może spotkać faceta. Dziwne że aż tyle sojackich kukoldow to popiera. No ale nigdy nie miałem naszego gatunku za myślącego
@Frytek01: zawsze to było nienaturalne jak laska jest wysoka a facet średni wizualnie źle to wygląda. Jedno co mnie pociesza to to że ci co mają ze 2 metry to często totalne bety są albo tłuki albo jedno i drugie i wzrost to ich jedyny atut przez rodziną. No jaki on jest.... yyy wysoki, tak tak wysoki.... no to by było na tyle z zalet. IRL ci mali nadrabiają innymi
@typowyWykopekMizogin: Najlepsze, że są frajerzy, co wierzą w takie intencje i daje im to jakąś złudną nadzieję, że kobiety przestaną nagle patrzeć na wzrost, bo jakieś lewaczki uprawiają virtue signaling. Z wyglądem zresztą jest tak samo xD
Przypomina mi to niemalże coś pokroju nauki radzieckiej, gdzie ideologia ma wygrać z naturą, ale nie wygra nigdy. Nawet tak naprawdę, jeżeli się stworzy społeczeństwo ultrapatriarchalne, to może nagle taki manlet yebaka by
#blackpill #przegryw
źródło: normal
PobierzTak, sytuacja znormalizowana, na socialmediach kobiety piszą, że wzrost nie ma znaczenia, a tylko przypadkiem ich facet jest najwyższy z możliwych jakich mogła mieć.
czaje
@Frytek01: https://wykop.pl/cdn/c3201142/0b677168d492b9be2102a1d8e45ff9d052a2dfc37bb3f7caa527a62ed28dd91f.webp
źródło: 0b677168d492b9be2102a1d8e45ff9d052a2dfc37bb3f7caa527a62ed28dd91f
PobierzPrzypomina mi to niemalże coś pokroju nauki radzieckiej, gdzie ideologia ma wygrać z naturą, ale nie wygra nigdy. Nawet tak naprawdę, jeżeli się stworzy społeczeństwo ultrapatriarchalne, to może nagle taki manlet yebaka by