Aktywne Wpisy

źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz
MonazoPL +89
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz

To już ostatnie 6 godzin na pozytywną weryfikację Waszych paczek — etap kończy się dziś o 23:59. Łącznie zaakceptowaliśmy już 247 weryfikacji.
Przypominamy, że kluczowe dla pozytywnego wyniku jest spełnienie wymagań. Po pierwsze, fizyczny list jest obowiązkowy. Nie musi być widoczny w całości, jednak preferujemy, by widoczna była cała lewa krawędź tekstu. Po drugie, minimalna wartość paczki to odpowiednio: Lite — 60 zł, Plus — 120 zł, Gold — 180 zł; pamiętajcie, że do tej sumy nie wliczamy jedzenia ani rzeczy DIY, a dodatki tego typu traktujemy jako uzupełnienie, nie rdzeń paczki. Po trzecie, w Plus i Gold personalizacja pod zainteresowania Waszego odbiorcy jest wymagana — unikajcie rzeczy, których odbiorca wyraźnie nie chce, a w Gold stawiajcie na ponadprzeciętny „efekt wow” i dopasowanie. Po czwarte, jeśli odbiorca nie wyraził zgody na przedmioty z drugiej ręki, wszystkie przedmioty muszą być nowe i pełnowartościowe. To wszystko znacząco skraca weryfikację i minimalizuje ryzyko odrzutu.
Swoje zgłoszenie możecie złożyć i uzupełniać w Panelu: weryfikacja paczki. Zasady i odpowiedzi na najczęstsze pytania znajdziecie w FAQ oraz w regulaminie. Przypominamy też, że po akceptacji macie czas na wysyłkę do 17 grudnia, do 23:59 — nie odkładajcie tego na ostatnią chwilę.
Trzymamy kciuki za Wasze dopracowane zgłoszenia.
Podjadacie słodycze z paczki czekając na weryfikację odbiorcy? (✌︎ ゚ ∀ ゚)☞
#wykopaka
źródło: 2cc38d0412688733
PobierzKończę właśnie DIY dla mojego dziecka
A nie chcę na ścianę wstydu trafić ¯\(ツ)/¯
Jedynie co, to by nie robić nieprzyjemności dając coś co ktoś nie chciał
Ot mały dodatek
Pod czarnym markerem jego nick ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dostałem po prostu to co zamówiłem wcześniej
Mirek ma, że nie chce nic używanego, ale nic o DIY
źródło: Bez tytułu
Pobierz