Wpis z mikrobloga

Cześć Wykopakowicze!

To już ostatnie 6 godzin na pozytywną weryfikację Waszych paczek — etap kończy się dziś o 23:59. Łącznie zaakceptowaliśmy już 247 weryfikacji.

Przypominamy, że kluczowe dla pozytywnego wyniku jest spełnienie wymagań. Po pierwsze, fizyczny list jest obowiązkowy. Nie musi być widoczny w całości, jednak preferujemy, by widoczna była cała lewa krawędź tekstu. Po drugie, minimalna wartość paczki to odpowiednio: Lite — 60 zł, Plus — 120 zł, Gold — 180 zł; pamiętajcie, że do tej sumy nie wliczamy jedzenia ani rzeczy DIY, a dodatki tego typu traktujemy jako uzupełnienie, nie rdzeń paczki. Po trzecie, w Plus i Gold personalizacja pod zainteresowania Waszego odbiorcy jest wymagana — unikajcie rzeczy, których odbiorca wyraźnie nie chce, a w Gold stawiajcie na ponadprzeciętny „efekt wow” i dopasowanie. Po czwarte, jeśli odbiorca nie wyraził zgody na przedmioty z drugiej ręki, wszystkie przedmioty muszą być nowe i pełnowartościowe. To wszystko znacząco skraca weryfikację i minimalizuje ryzyko odrzutu.

Swoje zgłoszenie możecie złożyć i uzupełniać w Panelu: weryfikacja paczki. Zasady i odpowiedzi na najczęstsze pytania znajdziecie w FAQ oraz w regulaminie. Przypominamy też, że po akceptacji macie czas na wysyłkę do 17 grudnia, do 23:59 — nie odkładajcie tego na ostatnią chwilę.

Trzymamy kciuki za Wasze dopracowane zgłoszenia.
Podjadacie słodycze z paczki czekając na weryfikację odbiorcy? ( )

#wykopaka
wykoPAKA - Cześć Wykopakowicze!

To już ostatnie 6 godzin na pozytywną weryfikację Wa...

źródło: 2cc38d0412688733

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykoPAKA w ubiegłym roku było 9 pacjentów na ścianie wstydu. W tym jest znacznie niższa frekwencja ( i sito chyba było gęstsze) to może wszyscy się wywiążą ()
  • Odpowiedz
@wykoPAKA: Dorzucenie czegoś do paczki po weryfikacji jest OK?
Kończę właśnie DIY dla mojego dziecka
A nie chcę na ścianę wstydu trafić ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@MePix: ja dorzuciłam kilka rzeczy po weryfikacji ( )
Jedynie co, to by nie robić nieprzyjemności dając coś co ktoś nie chciał
  • Odpowiedz
  • 0
@Wrrronika: Chcę dorzucić DIY bo mi dojechały materiały, nic wrednego czy wulgarnego.
Ot mały dodatek
Pod czarnym markerem jego nick ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dostałem po prostu to co zamówiłem wcześniej
Mirek ma, że nie chce nic używanego, ale nic o DIY
MePix - @Wrrronika: Chcę dorzucić DIY bo mi dojechały materiały, nic wrednego czy wul...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • Odpowiedz