Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

waro +3
To ma ogólnie jakiś kosmicznie szybki przebieg wydarzeń. Kiedy padły pierwsze informacje o możliwości wkroczeniu Kurdów do Iranu? Wczoraj? Przedwczoraj? I WTF? Co to w ogóle za szalony pomysł?
A tutaj już spływają informacje, że operacja lądowa się zaczęła.
#iran
A tutaj już spływają informacje, że operacja lądowa się zaczęła.
#iran
źródło: tumblr_opbw3yLuMp1rtxbl2o6_400
Pobierz

To nie jest memiczna historia o „szkole
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Szkoda, bo te kase mogles inaczej zainwestowac albo w ogole nie brak chwilowek xD
Terapia ekspozycyjna ma sens ale nie potrzebujesz tych wszystkich poradnikow, PUA cokolwiek to znaczy.
Zycie to doswiadczanie i wyciaganie wnioskow, a ty chciales na skroty isc i dostac jakis poradnik.
Nawet zgadzam sie z komentarzami z poprzednich wpisow,
Fajnie było czytać te historie, ale już nastąpiło zmęczenie materiału. Wymyśl nowego baita.
A jeśli to nie bait to zabierasz się za sprawę od d--y strony. Nie będziesz w związku jeśli nie umiesz pozyskać zwykłych znajomych. Nie pozyskasz zwykłych znajomych, jeśli nie umiesz gadać z ludźmi. Naucz się najpierw to robić, bo za wypowiadanie tych cringe'owych tekstów powinna grozić kara pozbawienia wolności.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ludzie, którzy będą w podobnym miejscu, nie będą czytać przestróg tylko chwytać się brzytwy. Poza tym to wykop, tutaj prawie codziennie toczymy bekę z trenerów podrywu i ich "oferty". Trzeba było tu zajrzeć zanim nabrałeś chwilówek na kurs PUA to by ci chłopaki raz dwa wybili debilizmy z
Chłop co przekleja jakieś losowe posty sprzed kilkunastu lat z forów typu bracia samcy xD spóźniłeś się jakieś 10 lat, wtedy ludzie by chętniej w dyskusję wchodzili, chyba że to jakiś eksperyment typu co ludzie dzisiaj myślą o pua po latach
@Sakon72: no a kim jesteś ze miales nie byc inaczej potraktowany???
I drugie: czy to jest tak, że cała branża działa na tym samym schemacie, czy są jacyś normalni, a ja miałem pecha? Bo na razie mam wrażenie, że ‘metoda’ jest zawsze święta, a jak nie działa, to winny kursant.