Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Sakon72: Nie obchodzi mnie, czy mi wierzycie, czy uznacie to za bajt, czy napiszecie „wymyślone”, „niemożliwe” albo „sam chciałeś, to masz”. Serio. Nie wrzucam tego po atencję ani po litość, tylko żeby ostrzec innych, którzy są w podobnym miejscu, w jakim ja byłem: zagubieni, zestresowani, samotni, gotowi uwierzyć w każdą „metodę”, jeśli jest podana pewnym głosem i wygląda jak gotowa instrukcja do życia.
To nie jest memiczna historia o „szkole
  • Odpowiedz
@Sakon72: po prostu poczuli, ze trafili na frajera. Frajera w dolku, ktory sobie nie daje rady i tyle.
Szkoda, bo te kase mogles inaczej zainwestowac albo w ogole nie brak chwilowek xD
Terapia ekspozycyjna ma sens ale nie potrzebujesz tych wszystkich poradnikow, PUA cokolwiek to znaczy.
Zycie to doswiadczanie i wyciaganie wnioskow, a ty chciales na skroty isc i dostac jakis poradnik.
Nawet zgadzam sie z komentarzami z poprzednich wpisow,
  • Odpowiedz
@Sakon72:
Fajnie było czytać te historie, ale już nastąpiło zmęczenie materiału. Wymyśl nowego baita.

A jeśli to nie bait to zabierasz się za sprawę od d--y strony. Nie będziesz w związku jeśli nie umiesz pozyskać zwykłych znajomych. Nie pozyskasz zwykłych znajomych, jeśli nie umiesz gadać z ludźmi. Naucz się najpierw to robić, bo za wypowiadanie tych cringe'owych tekstów powinna grozić kara pozbawienia wolności.
  • Odpowiedz
  • 0
@IwanDubietkov A co z prawami autorskimi? To płatne materiały — nie chcę sobie robić kolejnych problemów. Mogę opisać przebieg i metody, ale nie będę udostępniał plików.
  • Odpowiedz
@Sakon72:

Nie wrzucam tego po atencję ani po litość, tylko żeby ostrzec innych, którzy są w podobnym miejscu

Ludzie, którzy będą w podobnym miejscu, nie będą czytać przestróg tylko chwytać się brzytwy. Poza tym to wykop, tutaj prawie codziennie toczymy bekę z trenerów podrywu i ich "oferty". Trzeba było tu zajrzeć zanim nabrałeś chwilówek na kurs PUA to by ci chłopaki raz dwa wybili debilizmy z
  • Odpowiedz
  • 16
@Sakon72

Chłop co przekleja jakieś losowe posty sprzed kilkunastu lat z forów typu bracia samcy xD spóźniłeś się jakieś 10 lat, wtedy ludzie by chętniej w dyskusję wchodzili, chyba że to jakiś eksperyment typu co ludzie dzisiaj myślą o pua po latach
  • Odpowiedz
zostałem potraktowany bardziej jak klient w lejku sprzedażowym niż jak człowiek

@Sakon72: no a kim jesteś ze miales nie byc inaczej potraktowany???
  • Odpowiedz
  • 0
@marcus777 Możliwe, że trafiłem na dziwaków, dlatego pytam serio: którzy PUA (albo ludzie z tej sceny) faktycznie dają dobre, sensowne rady bez sekciarskich haseł i wciskania kolejnych pakietów? Gdzie ich znaleźć (YT/książki/blogi)?
I drugie: czy to jest tak, że cała branża działa na tym samym schemacie, czy są jacyś normalni, a ja miałem pecha? Bo na razie mam wrażenie, że ‘metoda’ jest zawsze święta, a jak nie działa, to winny kursant.
  • Odpowiedz