Wpis z mikrobloga

#przegryw Przegrałem przez naiwność, przez to że myślałem że mam dużo czasu, zamiast ogółem bić rekordy w pożytecznych rzeczach, uczyć się, trwoniłem se czas. Myślałem że nigdy nie bede miał 30 lat itd. Wstyd mi za to jaki głupi byłem, o brak relacji wcale mi nie chodzi, chodzi mi o to że nie udało mi się tak otrzaskać życiowo, zdobyć jakiegoś prawdziwego doświadczenia, żebym nie musiał być na łasce i niełasce jakiegoś januszeksu jak teraz. Żałuje se tego, teraz tamte zaniechania będą razić mnie przez resztę życia i se już zawsze będę musiał to rozpamiętywać. Jak se masz 20 lat to jeszcze można se zmienić różne rzeczy, chociaż w takich czasach i biorąc pod uwagę to co się szykuje (całkowita zapaść państwa) to i cholera wie, ehhh...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wiezien_grywideo_Ziemia: ja całe życie żyłem z myślą, że co by nie było to do 33 roku życia (wiek chrystusowy) jakoś się wszystko ułoży

nie wiem czemu sobie tak upierdziałem, ale się jakoś nie przejmowałem myśląc, że mam czas

33 lata minęły półtora roku temu i teraz już gniję bez żadnej nadziei ani oczekiwań co do przyszłości
  • Odpowiedz
@Wiezien_grywideo_Ziemia: możesz to jeszcze zmienić do 40 stki. To po 40 stce kończy się młodość i faktycznie jest na pewne rzeczy za późno. Jeśli teraz zaczniesz coś zmieniać, to pamiętaj, że jak Ci się uda, to od lat 40 do 65 lat (czyli potencjalnej emerytury, o ile jej nie podwyższą), dzieli Cię aż 25 lat. Nie s------l tego, musisz tylko znaleźć jakiś cel teraz
  • Odpowiedz