Aktywne Wpisy

olesiu +54

kamil-talaga-18 +36
#mecz wy wykopki jesteście bardziej p----------e niż ustawa przewiduje xD chłop tak perfidną symulke walnął i wy płaczecie, że ustawione. Was to jedynie pozostało j---ć bo tam w głowie to już pustka

#slubodpierwszegowejrzenia
Kazdy jest oportunista i skorzysta z okazji jesli taka sie nadarzy. Z reszta juz wielokrotnie byly rozne informacje ze ogrom zbiorek to sciema.
Planowali klasyczny i skromny ślub według informacji, które opublikowała ich wedding plannerka (screen i możliwość obejrzenia rolki, gdzie wypowiadają się podwykonawcy, poniżej).
Po kontakcie wedding plannerki z podwykonawcami i przedstawieniu ich (Anity i Adriana) sytuacji, ci decydują się na wykonanie darmowych usług i dania się z siebie maksimum mimo braku wynagrodzenia (dlatego widzisz "wielka bibę" na
źródło: 1000006188
PobierzWg mnie jest różnica między założeniem worka pokutnego a próba zdefiniowana przepychu
Wychodzi na to, że przez ludzi, którzy tego nie potrafią zrozumieć Anita i Adrian dostają rykoszetem za to, że
Rozumiem, że można nie lubić / pisać różne rzeczy o uczestnikach za ich zachowania w programie (mówię ogólnie, nie tylko o tej parze), ale ludzie...chłop cierpi na nieuleczalną chorobę (przynajmniej nie w pełni), próbuje jakkolwiek działać, wykorzystuje benefity z tego, że w przeszłości zdobył się na odwagę w postaci wystąpienia w TV w takim programie a
źródło: 1000006190
PobierzGdybym była w takiej sytuacji to raczej wybrałabym prywatność zamiast darmowych fajerwerków i glam torta na 1000 osób. Wybrałabym tez czas z mężem którego zaraz może nie być zamiast zagranicznego wyjazdu "panieńskiego" z koleżankami. Nie tracilabym czasu na przymiarki sukien ślubnych, przede wszystkim dabałabym o komfort męża, który mówił w jednym z wywiadów że jest w trakcie chemio i radioterapii i potrzebuje "ciszy i spokoju"(w kontekście hałasujących dzieci).
W
Przez pytanie, co Ty byś zrobiła w takiej sytuacji pytałam wprost
Ja odpowiedziałam że wybrałabym prywatność ie powiedziała "dziękuję ale myśleliśmy o czymś kameralnym/prywatnym" a nie brała wszystko jak leci wbrew mojej woli bo darmo. Nie mówiłam, że nie powinni brać ślubu jeśli go chcieli. Ale w bajki, że oni nie wiedzieli co i jak będzie nie uwierzę. Przecież to jest typową PR owa wypowiedź kobiety która teraz buduje zasięgi(mówię o plannerce)
Był screen na wykopie z jej komentarzem. Nie
W między czasie ustalilaś też, że lista gości została skonstruowana w oparciu o korzyści marketingowe.