Aktywne Wpisy
kwmd +113

lubie-sernik +88
Taką kolację zamówiłem za 10 zł z dostawą. Nie wiem co to jest ale dużo mięsa.
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056598
Pobierz

@robertkk: powtórz to sobie tysiąc razy to może będzie to prawdą
zolnierzy ginie wiecej, dronow uzywa mniej, z zestrzeliwaniem radzi sobie duzo gorzej, ma mniej czolgow, wozow bojowych itd
rakiet ma tylko wiecej bo zaczela masowo produkowac kosztem rozpadajacej sie gospodarki
@Metris: zaprzecz temu tysiąc razy, to może będzie to nieprawdą
Komentarz usunięty przez moderatora
@robertkk: Ja rozumiem nastawienie proukraińskie, sam takie zresztą posiadam. Ale to co tu piszesz, to jest oszukiwanie samego siebie i kreowanie alternatywnej rzeczywistości.
Rosja - wolno, bo wolno, ale pcha front, a Ty szukasz choć jednego elementu, w którym ma przewagę. Przecież gdyby na żadnym polu nie miała przewagi, to by tereny traciła, a nie w ślamazarnym tempie
Komentarz usunięty przez moderatora
@jest_agrest-nie_ma: to nie wyparcie tylko trzymanie się faktów
Na front wysyla wiecej zolnierzy ale duzo szybciej sie skoncza
@robertkk: Ukrofilu, rosja nie straciła ani jednego żołnierza w tej trzydziestoletniej operacji specjalnej, dlatego prawdopodobnie będą potrzebować 10mln hindusów czy innych nigeryjczyków do 2030.
Sam popieram Ukrainę całym serce, bo mi ich po prostu szkoda. Również dlatego, że to w naszym interesie, ale pisanie, że ruscy nie mają przewagi demograficznej to idiotyzm. Jest ich ponad 140 mln w kraju, a Ukrainców tych którzy są w kraju a nie rozsiani po całej Europie ok. 34 mln.
Jeszcze podawanie, że na 1 Ukrainca ginie 4-14 rucholi to jest abstrakcja. To 4 czy
@robertkk: A i to już nie długo