Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +856
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

Mam 34 lata i od dzieciaka miałem praktycznie zero kontaktu z kobietami. W szkole zawsze z boku, bez paczki, bez imprez, bez “chodzenia za rękę”, bez pierwszych prób – inni to przechodzili naturalnie, a ja tylko patrzyłem jak życie ucieka. Studia humanistyczne, potem bujanie się z robotą, małe doświadczenie
Do tego widziałem mnóstwo wpisów (i od kobiet też), że jak idziesz do prostytutki to “nie jesteś mężczyzna”, “jesteś nikim”, “płacisz za udawanie” itd. I to mi niestety siedzi w głowie
Będę próbował tak długo, jak będzie trzeba, bo na wczesnym etapie socjalizacji nie zdobyłem normalnego doświadczenia i teraz zbieram zaległości jak dorosły idiota. Do tego mam krzywy ryj (mimo że wzrost i sylwetka są akurat okej), więc tym bardziej muszę nadrabiać luzem, naturalnością i
@Sakon72: jezus maryja, trzeba było przechlać albo na dziwki wydać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tylko że na ten moment nie mam na to funduszy. Jestem po tych wydatkach na kursy/sesję itd. i zwyczajnie nie mam budżetu, żeby polecieć
Wszystko. Bije od Ciebie desperacja, podejmujesz tragiczne decyzje (kredyt na kurs pua z takimi tekstami tylko to potwierdza).
Zadaj sobie pytanie kto chciałby być z osobą która pomyślała że chwilówki na 11k i szukanie kobiety w klubie to mądry wybór. Jakie inne, abstrakcyjne decyzje taka osoba