Wpis z mikrobloga

#rozowypasek #zwiazki Mam dziewczynę z Turcji dokładnie Kurdysyanu. Poznaliśmy się w 1,5 roku temu na wakacjach, ona pracowała w hotelu ja wybrałem się na męski wypad z przyjacielem.Do sedna, rozmawiamy razem już 1,5 roku kilka razy byłem nawet specjalnie w Turcji dla niej. Spotkałem się z jej przyjaciółmi, byłem na jej Uniwersytecie, kupiłem jej nawet kilka drogich prezentów. Po moim przyjedzie wstawiła wspólne romantyczne story na Ig. Wie o mnie jej cała rodzina oprócz ojca, przyjaciele nawet nauczyciele bo chwali się że ma chłopaka z Europy. Cały czas mówi o ślubie. Ale ostatnio zauważyłem chowa częściej telefon jak zorientowała się że znam PIN zmieniła go. Przypadkowo zauważyłem zdjęcia które zrobiła jakiemuś facetowi podczas posiłku w jedzenia w knajpie, powiedziała że to kolega z klasy się dosiadł,zauważyłem że najczęstszą osobą do której wysyła wiadomości jest jakiś inny mężczyzna na początku powiedziała że to jej brat potem powiedziała że źle zrozumiała i to jej przyjaciel, usunęła wszystkie wiadomości z nim i powiedziała że jak chce to może go wyrzucić z znajomych. Albo się obawiała że wątek za bardzo zazdrosny albo coś tu nie gra
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AShans: jej rodzina się nie czepia? jak mój brat kiedyś na chwilę wyrwał muzułmankę to miał straszne problemy ze stalkingiem, okazało się, że laskę tu śledzą i pilnują jakieś typy z jej kraju. no chyba że nie muzułmanka,
  • Odpowiedz
  • 0
@AShans: Dodam że rozpłakała się i stwierdziła że da mi hasło do swojego instagrama i chce tylko mnie i że jest ponad przeciętnie ładna od reszty Kurdyjek
  • Odpowiedz
@AShans: Czyli tworzysz zwiazek, jak wiekszosc polek za granica, ty nie znasz jej ojczystego jezyka, ona nie zna twojego ojczystego jezyka.
Porozumiewacie sie po angielsku, ktorego nie znacie na wysokim poziomie.

Na dluzsza mete to sie nie uda, ale mozesz traktowac to jako przygode. A co sie z tym wiaze, nie brac do siebie tego ze ktos tam jeszcze gdzies jest.

Bo byc moze, ona obawia sie ze zinterpretujesz jej kontakty z przyjaciolmi
  • Odpowiedz
@AShans: Eh wykopki. Laska, dla której osiągnięciem jest chłopak „z Europy” nie jest z tobą, bo cię tak kocha, tylko dlatego, że widzi możliwość lepszego życia, tyle. ¯\(ツ)/¯
A już zwłaszcza jak się nie potraficie porozumiewać w tym samym języku na tyle, żeby ustalić, czy ktoś jest bratem, przyjacielem czy kuzynem.
Może kręci, może nie, ale jak nie macie konkretnych planów, żeby zamieszkać w jednym miejscu to też nie wiem
  • Odpowiedz