Ten tag to tak sie mija z rzeczywistoscia, ze szok. Po tym clonie lubie sobie chodzic po miescie i galerii, gdzie widuje pełno par chłopaków poniżej 180 z ładnymi laskami, wiek na oko 17-19lat. Tym chłopakom bym dał z 175 a laska 170, do tego są ładni i zadbani. Nie wiem czemu ale to wszystko mija sie z teoriami wykopowymi, moze tu chodzi bardziej o poznawanie ludzi w sieci i jakie sa wymagania a nie na zywo? #przegryw
@Fishwater: połaź sobie więcej to jednak okaże się, że ta cała wykopkowa rzeczywistość nijak ma się to tego dzieje się za oknem. Podobnie sprawa wygląda wśród osób 20-30 lat i nie tylko przystojne chłopy mają laski, mają też przeciętniacy. Nie dawno widziałem chłopa 35 lat z dzieckiem i babą, niezadbany, wyglądał jak całkowite zaprzeczenie tego co tu ludzie wypisują.
@Qullion: a to ja wiem, ja mam 30lat i widze po swoich znajomych gdzie wiekszosc z nich jest w zwiazkach, dzieci, sluby itp. a to zwykle typy po 170-175 z brzuszkami juz co niektórzy, mi sie wydaje ze wykopowa rzeczywistosc opisuje tindera/badoo gdzie wiadomo, ze jakbym wzial takiego swojego znajomego 30lat i by tam konto zalozyl, dodal jakies randomowe zdjecia to by par nie zdobywal. Tinder to taka roksa dla
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Poza tinderem i liczebnością par o których wielu marzy. Widziałem też że same do Ciebie napisały ze dwie na screenie który wrzucałeś. Potencjał jest, nie ma co.
@Naff: Niby jest, ale co z tego skoro jestem biedackim śmieciem i się nawet nie umówię z żadną, bo bym nie miał hajsu, np. za picce zapłacić... A te pary, to raczej takie przeciętne loszki, nie jakieś top tier młode julki dla chadów... Zresztą takie raczej tindera nie zakładają chyba? Taka zdarzy się rzadko. Tinder mi się stara głównie podsyłac profile w wieku zbliżonym do mojego, no może mniejszym o
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: na tinderze jest duży przekrój ale jak ja przewijam w młodszej kategorii bo sam jestem młodszy niecałe 9 lat to co druga wygląda tak samo, zmalowane J00lki. Mało jest przeciętnych z wyglądu w porównaniu do tego co by było gdyby co druga wrzuciła fotę bez makijażu albo z makijażem ale nie tak mocnym że każda rysa twarzy się uwypukla
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
@Fishwater: bo wzrost to raczej nie jest aż tak istotny jak właśnie jesteś ładny i zadbany czyt. dobra morda ehhhhhh
Wydziwianie zacznie się od studiów
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-12 225006
Pobierz