Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@naps: Ogólnie no mi to wyglada na słup do przywiązywania lin tylko, ze w lesie dalej jest podobnych więcej a to juz sie nie klei.
  • Odpowiedz
@SzycheU: też za łebka szlajaliśmy się po takich poprzemysłowych miejscach i rozkminiali, co do czego służyło. Czasem się spotkało jakiegoś starego ochroniarza, który jak miał dobry humor i nas nie przeganiał, to nam coś poopowiadał i okazywało się, że całkowicie się myliliśmy ;P

Planujesz coś z tym kanałem poważniejszego, czy tak na luzie będziesz robił wrzutki?
  • Odpowiedz
  • 2
@naps: Dalej tak robie a mam 26 lat xD jak miałem 5 lat i mieszkałem w Szczecinku to dziadka mnie zabierał do starych niemieckich bunkrow i tak mi juz zabawa została na cale zycie.
Kanał czysto 4fun, mam jeszcze drugi od 2009 roku ale jego udostępniał nie będę bo tam robilem streamu z gierek i moj ryj jest xD
  • Odpowiedz
Mnie to zawsze zastanawia, że niejeden spierdotrip z Porterem w dłoni odbyłem a nigdy nie spotkałem innego spierdotripera z Porterem.
  • Odpowiedz
@SzycheU: No co Ci mam pedzieć Mirku...
Sam coś próbuję osiągnąć w tej szeroko rozumianej branży kreatywnej i wiem jakie to jest trudne, więc nie będę owijać w bawełnę i cisnąć kitu, że będzie dobrze i na pewno się uda.
Ale przygody na Twoim tagu śledzę i szanuję ;-)
  • Odpowiedz