Wpis z mikrobloga

@BananowyKrol: Yves de Sistelly - Chess Club ( ͡° ͜ʖ ͡°) od paru lat zawsze wpada na święta, niestety nie jest teraz już prawie w ogóle dostępny
a z takich dostępnych to bardzo fajny jest Reyane Insurrection II Wild, wiśniowy tytoń z wanilią
albo taki Franck Boclet Tobacco, bardzo ładne wędzona śliwka tam jest z tytoniem
  • Odpowiedz
@splitzy: szkoda że nie idzie już nigdzie dostać, sam mam około połowe a pewnie i mniej teraz we flakonie
za 40 zł to absolutny top cena/jakość był
zresztą kojarzę że i po 20 niektórzy wyrwali kiedyś
  • Odpowiedz
@loopie96: solidny flakon jeszcze z magnetycznym korkiem za 40zl! Dzis nie do pomyslenia za ta cene, po latach go szukalem to tylko na olx sprzedawali go po 600 xd
  • Odpowiedz
@splitzy: okurde to ja kojarzę żę niecałe 2-3 lata temu, nie pamietam dokładnie kupiłem ubytkowy w cenie ok. 1 zł/ml, może trochę nawet mniej i wiele się nie zastanawiałem
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: Les Indemodables Vanille Havane (niech wanilia w nazwie Cię nie myli), Amouage Boundless, By Kilian Angel’s Share, Franck Bocclet Tobacco, mogę polać kilka jakbyś był zainteresowany
  • Odpowiedz
@BananowyKrol jak dla mnie to Five O'Clock Au Gingembre Serge Lutens jest moim ulubieńcem na święta ʕʔ
Z tańszych - demeter fragrance library - gingerbread
I lattafa khamrah oraz kismet angel ()
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: Jestem w stanie odsprzedać prawie cały flakonik Chess Club Yves de Sistelle. Jakby ktoś potrzebował to leży u mnie na półeczce już od kilku lat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz