Aktywne Wpisy

maikeleleq +27

Krupier +31
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Ot łażenie po lasach i walka z robo-stworami / ludźmi, do tego w dziwnym mechanizmie którego 'nie czuje'.
Coś ze mną nie tak? Dać szanse? Czy przehypowany tytuł?
#konsole #gry #ps4 #horizon
@rol89: tzn ogólnie w mało gier type open rpg zaliczyłem więc to nie kwestia 'przejedzenia'
@ATAT-2: to był zawsze przehypowany tytuł, grę skończyłem dla fabuły bo dla mnie była ciekawa ale to typowa ubigra tylko że od sony czyli latanie od znacznika do znacznika w dużym średnio ciekawym na dłuższą mecie świecie.
@SonidoStark: Oba przeszedłem dwa razy i uwielbiam xD
A nowe gowy to były jedyne gry które kupiłem w dniu premiery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak
@ATAT-2: gdzie się nasłuchałeś? przecież każdy sensowny gracz powie ci że to console slop, tak jak asasyni.
Patrzyłem na recki, same 9-9.5