@PiotrFr: Witold Jurasz napisał: Poziom łgarstw polityków PiS jest naprawdę żałosny. Najnowsza "afera" to (rzeczywiście) brudny samochód rzekomo podstawiony prezydentowi przez ambasadę w Rydze. Tak się składa, że poza polityką interesuję się też m.in. motoryzacją. 1. Pierwsze co widać na zdjęciu to fakt, iż samochód o którym mowa, jest opancerzony (widać to chociażby po ramce szyby kierowcy). Ambasady RP nie mają aut opancerzonych. 2. Po drugie ambasady mają samochody (tzw.
@PiotrFr: ciekawe, że nie mają jakichś standardów w takich sprawach. u prywaciarzy zwykle jest instrukcja że jak bierzesz auto służbowe to ma być zawsze czyste i jak nie jest to pracownik ma pojechać na myjnię i ogarnąć temat
@PiotrFr: przecież to Tusk jeździ w drugim wagonie a jak nie ubrał marynarki w afryce to był skandal. Kibol się ubiera jak kibol w czapkę z daszkiem i flagę na rzepy a potem ździwienie, że tak go traktują. Powinni Ubera z jakimś hindusem wysłać żeby go odebrał xD
@PiotrFr: Niby brzydko wygląda, ale w taką pogodę daję autobus rano do mycia, przejadę przez miasto i na pętli jest już taki brudny. Dodać do tego kolor pojazdu, oświetlenie, lokalizacja lotniska na przedmieściach. To taka dęta afera.
No chyba że normą są myjnie dla dyplomatów na lotniskach i ja o czymś nie wiem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie musi pytać Nawrockiego
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Pierwsze co widać na zdjęciu to fakt, iż samochód o którym mowa, jest opancerzony (widać to chociażby po ramce szyby kierowcy). Ambasady RP nie mają aut opancerzonych.
2. Po drugie ambasady mają samochody (tzw.
Za PiS kradzieże milionów złotych
Za Koalicji Tusk się brzydko ubrał, a Karol jeździ brudnym samochodem.
Dzień bez kłamstwa u pisowców to dzień stracony. To nie ambasada organizowała samochód.
Kibol się ubiera jak kibol w czapkę z daszkiem i flagę na rzepy a potem ździwienie, że tak go traktują.
Powinni Ubera z jakimś hindusem wysłać żeby go odebrał xD
No chyba że normą są myjnie dla dyplomatów na lotniskach i ja o czymś nie wiem.