Wpis z mikrobloga

@delulusional: a na których mam zagłosować, żeby cię bardziej w-----ć? Wrzuć mapkę z ofiarami uśmiechniętych Nieńców w latach 1939-1945, będzie jeszcze ciekawsza.
  • Odpowiedz
@jajcek: jesli nie odróżniasz gróźb od 6 milionów zabitych Polaków to kończę dyskusję bo szkoda czasu. Ruskie zawsze grożą, taki mają styl. Gdybym przejmował się ich każdą groźbą to bym z domu nie wychodził. Ukraincy weszli im do obwodu Kurskiego, a i tak nie użyli atomówek, a mogli bo zmienili doktrynę jej użycia.
  • Odpowiedz
@LeP_: czyli zabijanie naszych obywateli to im tak przez przypadek wyszło. Niemcy pere pana okupowali nas między 1939 a 1945. Natomiast rosjanie od 1945 do 1989. A mówimy tylko o ostatnim wieku.
  • Odpowiedz
  • 2
@LeP_ Doucz się historii, 2WŚ i tych ofiar nie byłoby gdyby nie sojusz ruskich z Hitlerem, gdzie później ruscy wbili nam nóż w plecy 17 września. A jeszcze przed wojną zamordowali 140 tys. naszych rodaków.

@To_ja_moze_pozamiatam To Ty masz problem z myśleniem wielowątkowym. Post jest o czasach obecnych i przeszłych. Więc jak masz problem ze zrozumieniem to nie pisz głupot chociaż. Mam nadzieję że teraz jest to dla Ciebie jasne
  • Odpowiedz