Wpis z mikrobloga

Ależ ja tez uważam ze E33 to nie jest pierwszorzedny RPG w porównaniu do KCD2. Ja sie po prostu śmieje ze naczelny slave worker Kiszaka sie juz odpala jak male dziecko o rzeczy trywialne jak kawałek plastiku na półce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bartosz-bialy: sam nie lubie ekspedycji, w-----a mnie hype na te gierke, ale nawet pomimo tego jestem w stanie zrozumiec dlaczego wygrala TGA. Zrobili cos nowego czego jeszcze nie bylo (chyba, ze bylo to przepraszam), zrobic turowke z aktywnym gameplayem i quicktime eventami. Co robi nowego KCD2? No nic poza tym, ze jest kolejna czescia KCD...
Bol d--y jak o astrobota rok temu, bo wukong nie wygral. Astrobot wykorzystujacy praktycznie kazda
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: W Jrpg jakim mozna okreslić "ekspedycje" jest nie mniej rpga niz w klasycznym rozumieniu, to po prostu inna forma dlatego nie mam problemu z tym ze wygrali te kategorie i się dziwie troszke ludziom ze mają w głowie zamknięty schemat niby definicji i widzą KCD2 jako "większego" rpga niz E33 a jest to moim zdaniem po prostu inna forma.

Jedynie w czym uważam ze E33 dostało nagrodę a nie
  • Odpowiedz