Notabene Notabene 12.12.2025, 00:19:30 9 + Moja kobietą dostała pracę w której w końcu zacznie zarabiać normalne pieniądze za które wyżyje. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy, bo w końcu ze swoich marnych 10k miesięcznie będę mógł odłożyć wspólnie z nią na jakieś wakacje. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazek
WeunianyTrampek WeunianyTrampek 12.12.2025, 00:23:29 via Wykop 0 + @Notabene: dla mnie to jest jednak nadal trochę p------e że w Polsce się tyle na only fansa wydaje
Notabene Notabene 12.12.2025, 00:31:55 via Wypiek 0 + @WeunianyTrampek Musisz wyjść z bańki informacyjnej. Mnie to nic nie obchodzi ile kto wydaje na prostytuki w internecie.
Notabene Notabene 12.12.2025, 11:19:08 via Wypiek 0 + @inspektorgadzet1312 Zdajesz sobie sprawę z miejsca w którym jesteś zakompleksioy łykopku? Mikroblog do tego służy.Wszedłem na twój profil, chłopie, jesteś cholernie zakompleksionym krzykaczem. I nie baba tylko kobieta, łykopku xD
Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy, bo w końcu ze swoich marnych 10k miesięcznie będę mógł odłożyć wspólnie z nią na jakieś wakacje.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zdajesz sobie sprawę z miejsca w którym jesteś zakompleksioy łykopku? Mikroblog do tego służy.
Wszedłem na twój profil, chłopie, jesteś cholernie zakompleksionym krzykaczem. I nie baba tylko kobieta, łykopku xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu