Wpis z mikrobloga

@maro500: Kurde prawie bym nie kliknął w to bo jakichś dwóch śmiesznych hipsterów siedzi na kanapie, ale włączyłem i dopiero się zorientowałem, że ten w pomarańczowych gaciach to reporter. Szkoda, że film nie jest podwieszony, 2 minuty a tyle naprawdę ciekawych informacji tutaj powiedział (mam nadzieję, że w następnym filmie, jeśli go zrobi powie o tym). Piękny obraz działania Nowaków, chyba pierwszy, z którego dowiedziałem się tak szczegółowo, jak szybko
  • Odpowiedz
@krzysztof_suchodolski cokolwiek powiesz kolo. Rozrywki i ich jakosc zawsze swiadczyly o intelekcie czlowieka. Teraz popatrz na ten film, co tam jest, kto tam wogole jest i jakie madrosci ze soba czas nad tym spedzony niesie. Pospulatwo dzis jest intelektualne niedo.j.e.ba.ne bardziej niz kiedykolwiek i te famy MMA, instagramy, YouTuby i jakosc celbrytow swiadczy o tym dobitnie.
  • Odpowiedz
@krzysztof_suchodolski Proste fakty to nie moraly. Jezeli bambusowi taka rozrywka robi dobrze, to nie ma nad czym debatowac, poniewaz w takim wypadku oczywiste jest, ze kto widzi w tej rozrywce idiotyzm, reprezentuje moralna wyzszosc, o ktorej piszesz. Pozdro
  • Odpowiedz