Aktywne Wpisy

JamesJoyce +8
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.
Boicie sie ai w konteksie pracy? Rozmawiam w pracy z programistami i nawet nie wiecie jak wielu koderow kompletnie wypiera ai.

pearl_jamik +201
przestańcie podniecać się tą sztuczną raszplą holenderką, tu macie prawdziwą naturalną piękność.
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: mmrhs5xw9k7sseajw5kv8t2vzfbk35wc
Pobierz

Tytuł:
Dallas '63Autor:
Stephen KingGatunek:
fantasy, science fictionOcena: ★★★★★★★★☆☆
ISBN:
9788376489674Tłumacz:
Tomasz WiluszWydawnictwo:
Prószyński i S-kaLiczba stron:
864Z polecenia kolegów tutaj na tagu, wziąłem jako pierwszą poza opowieściami książkę Kinga właśnie Dallas'63. Zawsze King kojarzył mi się z powieściami grozy tak tutaj klimat zupełnie niespodziewany ale bardzo mi to siadło. Kompletna powieść, gdzie mamy akcję, świetnych bohaterów i do samego końca utrzymuje ciekawość czytelnika. Dodatkowo bardzo lubię ten klimat Stanów w latach 60.
Prywatny licznik: 15/15
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: 428515-352x500
Pobierz@stealtheseal niewiele więcej, ale akurat zrobione w taki sposób, że zdradzenie "mechanizmu/mechaniki" zepsuje Ci przyjemność z oglądania/czytania (podejrzewam, że w książce to było podobnie potraktowane)