Wpis z mikrobloga

• 0
@shirisi682

"Ciekawe ilu facetów zdaje sobie sprawę, że kobiety, które występują na kamerkach, onlyfans i podobnych serwisach to w większości nie są żadne singielki szukające kogoś przez internet?"

XD Kto normalny tak myśli?
  • Odpowiedz
@shirisi682:

Po prostu postanowiły w taki sposób sobie dorobić mając w większości chłopaka, który albo też z nimi występuje chwilami, albo występują same bo chłopak nie chce (gdyż wie że on nie interesuje 90 procent widzów

Statystki uwierz mi na słowo bro. Podpisał prokurator generalny dziura w
  • Odpowiedz
@shirisi682: to jest oczywiste dla każdego ''rozsądnego'' huopa że Onlyfansiary są na OF dla kasy, atencji, kasy dla dragów. Jeśli jakiś facet serio wierzy że te laski myślą o czymś innym niż o zysku i lubią to, co robią to
Czy onlyfansiary muszą mieć mężą ? Mogą albo nie są zainteresowane jak przeciętne laski tylko jedne siedzą w robocie a Onlyfansiary siedzą na socjalach. Nie ma co szukać logiki laski
  • Odpowiedz
  • 0
nie wiem co tam QOTB robi szkoda czasu na ćpunkę te je głosówki powinni puszczać w szkole i rodzicom jako przykład do czego prowadzi tak zwane beztresowe wychowanie a właściwie brak rodziców.

@Skorvez_957_:
Ona jest jakaś śmieszna. Dosłownie mam wrażenie że ona kpi sobie z widzów na OF, ale bardziej była tam aktywna w 2022 i w 2023 roku.
Chce dużo kasy, a nic nie
  • Odpowiedz