Aktywne Wpisy

wirek9111 +10
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +160
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Paczka spędziła w paczkomacie godzinę, otworzyłem pół godziny temu, więc mój nadawca pewnie umiera z ciekawości, czas na #pokapake.
@krzychu_kadetem_tera możesz odetchnąć spokojnie, bo paczka jest PRZEZAJEBISTA! W tym roku również trafił mi się prze-kozacki Mikołaj ;)
Zacznę od całego anturażu, wszystko pięknie zapakowane, spersonalizowane, doceniam wkładki i długi, baaaardzo osobisty list - też się cieszę, że jesteś <3
A sama paczka wspaniała:
- deska z litego drewna -> chciałem sobie podobną kupić - teraz mam spersonalizowaną :D
- płyta Linkin Park -> nie miałem, a bardzo lubię i wokal Emily bardzo mi pasuje (。◕‿‿◕。)
- Gra Gwint - ojejuśku będzie srogo grane muszę tylko kolegów pomęczyć
- browarek <3
- fura słodyczy <3 <3
Bardzo Ci dziękuję i życzę wszystkiego dobrego na Święta Bożego Narodzenia dla Ciebie i Różowej :D Powodzenia!
źródło: IMG_5525
Pobierzźródło: IMG_5524
PobierzWesołych świąt! ;) cieszę się, że trafiłem w gusta ;)
przy okazji inni wykopakowicze mogą się zainspirować jeśli chodzi o prezenty dla najbliższych ( ͡° ͜ʖ ͡°)