Aktywne Wpisy

MonazoPL +91
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: 175 zł Revolut Monazo
Pobierz
sprynek +89
Zarobiłem w miniony rok na hossie dość dużo kasy (trafiłem dołek w Kghm i sprzedałem plus śmieciuchy i AI dla funu) i wiecie co? Chętnie cofnąłbym się do czasu jak nic nie wiedziałem o giełdzie i żyłem sobie beztrosko z kasą na lokatach i EDO bez tego zysku z giełdy.
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO
Inwestowanie ryje psyche - Teraz cały czas rozkminiam analizę wsteczną, że moglem wejść więcej, że czemu nie złoto itd. Dodatkowo wszechobecne FOMO

Dorosłe chłopy, a gorzej niż dzieci. Chciałoby się napisać, że Białystok to mentalna swołocz z Białorusi, ale to żaden wyjątek niestety. Może by se jakieś hobby znaleźli, albo kobiety? Jest tyle lepszych rzeczy do robienia - niż robienie z siebie neandertalczyków.
Kiedyś, jak byłem młodszy chodziłem na #legia ale przez kiboli, jakieś strajki i inne patologiczne zachowania przestałem chodzić na mecze. Była tam zawsze masa debili, których jedyna miłość to Legia i to było niestety widać.
Dopiero co kilka dni temu czytaliśmy o debilach identyfikujących się jako: Moja jedyna miłość to Arka Gdynia - i pięciu dorosłych chłopów pobiło 12latka za barwy Bałtyku... Da się to jakoś skomentować?
Furioze już nakręcili. Nie będzie Goldena z Białegostoku, Wrocławia, Warszawy, Lublina czy Krakowa. No sorry. Tak wyszło. Jesteście bohaterami w tych waszych gejowskich bojówkach, ale nie dalej. A co to za sztuka zaimponować debilowi?
#mecz #patologiazmiasta #patologiazewsi #pilkanozna #kibole #bialystok #jagiellonia #p-----c
źródło: Screenshot 2025-12-11 at 12-38-27 Brutalny atak na kibiców z Hiszpanii na S8 w okolicach Ostrowi. Dziesięć osób rannych - Aktualności OPI Ostrowski Portal Internetowy - Ostrów Mazowiecka
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To powinno być załatwiane na poziomie centralnym, kibice klubów dających przyzwolenie na promocję komunizmu po prostu nie powinni być wpuszczani do Polski bo to plucie na naszą historię.
źródło: 1000012958
Pobierzźródło: G7v2cIdXgAAHxv6
PobierzZatrzymywanie autobusów, pociągów i bicie ludzi tylko dlatego, że kibicują komuś innemu jest nie
Jeszcze raz - dlaczego doświadczyli tego kibice Rayo, a nie np kibice Szachtara czy Rapidu Wiedeń? Dlaczego kibice Rayo są bici a z kibicami Szachtara ultrasi śpiewają ruska k---a
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@tyrytyty: P-----c to odpowiedź na wszystko wg kiboli i skrajnych prawaków. Sami się definiujecie jako wariaci i debile.
Społeczeństwo by odetchnęło bez was.
wypok ad 2025: użytkownicy bronią ludzi afirmujących organizacje promujące komunizm i jego symbolikę ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000012964
Pobierz@tyrytyty: Och, w takim razie już lecę podziękować wielkim napakowanym testoreronem bykom-kibolom i poproszę by jeszcze pobili sąsiada lewaka, co ostatnio cytował Marksa.
Kibolskie gangusy ratują świat, odcinek 2137.
Przykro mi, że musisz tak to wszystko tłumaczyć, moim zdaniem powód do bitki zawsze się znajdzie
źródło: 1000012966
PobierzWszyscy wiedzą, że chłopcy, a zwłaszcza chłopcy tacy mocni, męscy, jak są młodzi, to lubią się poszarpać i zachowują się trochę jak takie małe niedźwiadki, czy małe tygrysy. Po prostu walczą ze sobą. Nie jest to nic nadzwyczajnego.
Nadinterpretacja zachowania kibolskich półmózgow ciąg dalszy.
Dla nich to bez różnicy czy pobić 12latka za złą koszulkę czy grupę komuchów z Hiszpanii. Byle pobić.
Dlatego pobili kibiców Rayo a nie Szachtara? Tak, całkowitym przypadkiem trafiło na komuchów.
W ogóle pisanie "byle pobić" to całkowita dehumanizacja i zabieg propagandowy a nie dyskusja. Bezpodstawnie starasz się przestawić komuchów jako biedne ofiary które nie zasłużyły na tę p-----c ojojoj, czemu ludzie nie mogą się po prostu kochać ze
Przynajmniej nie robię z nich bohaterów, bo prawda jest taka, że kibole nikogo z nas nie obronią, i to nas służby muszą bronić przed takimi jak oni.
Więc niech nie dziwi takich jak ty reakcja na taką wiadomość. Nie ma tygodnia by nie słyszeć, że kibole znowu coś o------i.
Dyskusją też nie jest sugerowanie, że moi przodkowie byli grabieżcami czy gwałcicielami.
@gram_w_mahjonga: bronisz ludzi wyznających te rzeczy jako sposób na szerzenie swoich wartości więc co mam wnioskować? Lenin i sierp i młot to nie jest ugrzeczniona europejska centrolewica która chce wyższych podatków tylko klasyczne komuchy które by cię zgwałciły jako forma sprawiedliwości klasowej wobec burżuazji. Bronienie ich nie mieści mi się w głowie.
@tyrytyty: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jeszcze zabrakło, że zawieźli pluszaki do domu dziecka, dzielni kibole.
Poza tym nikogo nie bronię, tylko zwracam uwagę, że pewna określoną grupa zawsze wybiera p-----c.
@tyrytyty: A dlaczego nie pobiją legionistów? Albo lepiej - dlaczego nie pobiją bezpośrednio tych z Jagi ? Czy nie przeszkadzają im neonaziole?