Wpis z mikrobloga

Na przykładzie Pana masełko i innych ludzi, którzy wsiadają na rumuński hype train - wy jemu tylko pomagacie.

Pisarion czy Rock to inna liga I wciagaja Draka nosem, ale jak pojawia się kolejny Maciek z kanałem komentary, który już gada aby gadać człowiek sobie przypomina ze na YT takich kiszakow jest pełno. Ten Pan furas to idealny przykład xd p---------e o tym samym robiąc to tak nieudolnie ze sekta rośnie a nie maleje.

Jeden to błazen ale przynajmniej charyzmatyczny

Na cisniecie kiszaka już powinni wydawać licencje bo amatorzy się pchaja do zabawy #pdk
#kiszak
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Andrzej_Tate: tak tak pierdu pierdu, niewazne jak gadaja, ale wazne, ze gadaja? XD dlatego jak pobil menela to potracil wspolprace XD o brusie tez gadaja ludzie i co? pozytywnie, ze znany jest? nawet bardziej znany od kiszaka jest, bo brusik w mainstream to juz dawno kapal sobie przez wzmianki u konopa albo collaby z rafonixem, albo WK XD wez czlowieku zastanow sie zanim cos napiszesz
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate porównujesz materiał commentary gdzie ktoś przekopywał się przez filmiki i wyszukiwał cytaty by podać merytoryczne argumenty, do filmików kiszaka, polegających na obejrzeniu jednego filmiku 1:1 bez jakiegokolwiek wkładu poza skomentowaniem co właśnie wydarzyło się na ekranie ( ͡º ͜ʖ͡º) nieźle xd
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: wlasnie o tym pisałem. Jak jest szansa, żeby zrobić dobry materiał, to wypok wysyła jakichś przygłupów, którzy robią beznadziejny materiał i się wystrzeliwują do pustaka. Na domiar beki ten ostatni nie dość że wolno czaił, to jeszcze gadał po białorusku xD; Utrzymywanie narracji i klepanie się po plecach, że to był dobry materiał to chyba na poprawę humoru, nie zmienia tego że był o niczym i nie wnosił nic
  • Odpowiedz
Jak jest szansa, żeby zrobić dobry materiał, to wypok wysyła jakichś przygłupów, którzy robią beznadziejny materiał i się wystrzeliwują do pustaka.

@nomadicgoogler: tak, wykop to zcentraliwowana społeczność z hierarchiczną strukturą, która jednomyślnie podjęła decyzcję o tym że wybrana osoba ma zrobić filmik XD
  • Odpowiedz
  • 1
@nufdcvbt @tomeg123 @Bujak w tej swojej jakieś dzikiej zawzietosci atakujecie kazdego kto zakwestionuje choćby jeden argument drugiej strony mimo że sam wrzucałem screeny jego wyznawcow i mam beke z typa ale widzac że ta “lepsza strona” szoruje po dnie równie co On.

Dziś wystarczy napisać Kiszak rucha psa jak sra i to już jest wygrana dyskusja xd doszło to do etapu gdzie wszyscy sa siebie warci i to smutne.
Andrzej_Tate - @nufdcvbt @tomeg123 @Bujak  w tej swojej jakieś dzikiej zawzietosci at...

źródło: image_picker_F22A9986-F985-4112-B8A2-6D22FC5EBD95-36374-000003D01548C408

Pobierz
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: ja Ciebie nie atakuje. Ale nie zgodzę się z tym że krytyka kiszaka mu pomaga. On broni się tylko tym, że gada w przekonujący dla wielu ludzi sposób. A wczoraj pojawiały się tu screeny komentarzy w których goście pisali, że nie oglądaja materiałów kiszaka o grach które znają, bo gada w nich głupoty XD
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: O czym Ty piszesz w ogóle? wrzuciłeś jakiś durny wpis o pomaganiu, narracja która jest powtarzana przez Kiszaka i akolitów jak mantra i czego oczekujesz? Nic nowego nie poruszyłeś, nie napisałeś też nic konkretnego do czego można się sensownie odnieść.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: a co zlego bylem w filmie maselka? Wszystko logicznie czarno na bialym wytlumaczone. By kogos ten film nie przekonal to juz musi byc akolita kiszaka. A to ze rumun po swojemu olal cala argumentacje no to bylo wiadomo, ze tak bedzie.
  • Odpowiedz
  • 0
@nufdcvbt o tym że kolejny kanal ~ 10k widzow robi kopiuj wklej z historii rumuna, który niczego nie wnosi. Przez co drakul serio nie musi tego oglądać i odpowiada nim Ci w ogóle zaczyna swoje zarzuty. C--j wyciagnieli by coś nowego. A tak to wygląda jak odcinanie kuponow żeby się wybic

To już jest vibe wardegi i filmami z boobsmana. Dlatego tu jest mój argument że mu pomagaja tymi gownami bo
  • Odpowiedz
  • 0
@T0pi5 czy w filmie masalelka pojawiło się cos czego nie wiedziałes? Jakaś rewelacja? Czy to że na Podlasiu może być dziś 8 stopni. No k---a wszyscy mamy okna I nawet termometry xd

To nie wymaga bycia akolitą, ale rumun odpowiadajacy któryś raz na ten sam zarzut sprawia że nawet jego przeciwnik ma już dosc sluchania tego samego i clue problemu się rozmywa

I choć nie pisz że kanal 60 filmow i
  • Odpowiedz
nie zmienia tego że był o niczym i nie wnosił nic nowego ponad to co każdy wie.

@nomadicgoogler: Materiał miał uporządkować i przedstawić pewne informacje które są losowo rozsiane po wykopie i martwych kanałach z shotami, co ty myślisz że ktoś ma monitoring u kiszaka w domu i nagle odkryje coś czego nikt jeszcze nie wie?

Jak wy mieliście oczekiwania że chłop zrobi śledztwo dziennikarskie i odkryje że za kiszaka
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: no dla mnie nie ma niczego nowego, bo jestem ekspertem w temacie xD
Przeciez chodzi o klarowny zbior w miare kompromitujacych rzeczy dla randoma z internetu.
  • Odpowiedz
  • 0
@ActiveekHere pozostaje czekać na podsumowanie podsumowania do końca tygodnia.

Miałem po prostu cicha nadzieję że w tym chodzi żeby go w-----ć z neta a nie zrobić skocznie z jego garba dla kanalow szoterskich. Głupi ja
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: O jak na ironie kiszakowcom nie przeszkadza jak sam rumun mówi ze trawa jest zielona podpinając się na oczywiste flopy i robiąć z siebie mesjasza gamingu bo przeciez "no mowilem wam wicofie ze veilguard to flop, znowu mialem racje" XD

Tak jak wyzej koledzy pisali, video jest bardzo dobrze zrobione dla odbiorcy który nie siedzi tematu regularnie, wytknięcie mu tych wszystkich rzeczy jeszcze bardziej uświadomia ludzi, ba przeciez ostatnio
  • Odpowiedz