Aktywne Wpisy

drakonia +687
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

SirPoopyTail +342
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

Pisarion czy Rock to inna liga I wciagaja Draka nosem, ale jak pojawia się kolejny Maciek z kanałem komentary, który już gada aby gadać człowiek sobie przypomina ze na YT takich kiszakow jest pełno. Ten Pan furas to idealny przykład xd p---------e o tym samym robiąc to tak nieudolnie ze sekta rośnie a nie maleje.
Jeden to błazen ale przynajmniej charyzmatyczny
Na cisniecie kiszaka już powinni wydawać licencje bo amatorzy się pchaja do zabawy #pdk
#kiszak
@nomadicgoogler: tak, wykop to zcentraliwowana społeczność z hierarchiczną strukturą, która jednomyślnie podjęła decyzcję o tym że wybrana osoba ma zrobić filmik XD
Dziś wystarczy napisać Kiszak rucha psa jak sra i to już jest wygrana dyskusja xd doszło to do etapu gdzie wszyscy sa siebie warci i to smutne.
źródło: image_picker_F22A9986-F985-4112-B8A2-6D22FC5EBD95-36374-000003D01548C408
PobierzTo już jest vibe wardegi i filmami z boobsmana. Dlatego tu jest mój argument że mu pomagaja tymi gownami bo
To nie wymaga bycia akolitą, ale rumun odpowiadajacy któryś raz na ten sam zarzut sprawia że nawet jego przeciwnik ma już dosc sluchania tego samego i clue problemu się rozmywa
I choć nie pisz że kanal 60 filmow i
@nomadicgoogler: Materiał miał uporządkować i przedstawić pewne informacje które są losowo rozsiane po wykopie i martwych kanałach z shotami, co ty myślisz że ktoś ma monitoring u kiszaka w domu i nagle odkryje coś czego nikt jeszcze nie wie?
Jak wy mieliście oczekiwania że chłop zrobi śledztwo dziennikarskie i odkryje że za kiszaka
Przeciez chodzi o klarowny zbior w miare kompromitujacych rzeczy dla randoma z internetu.
Miałem po prostu cicha nadzieję że w tym chodzi żeby go w-----ć z neta a nie zrobić skocznie z jego garba dla kanalow szoterskich. Głupi ja
Tak jak wyzej koledzy pisali, video jest bardzo dobrze zrobione dla odbiorcy który nie siedzi tematu regularnie, wytknięcie mu tych wszystkich rzeczy jeszcze bardziej uświadomia ludzi, ba przeciez ostatnio