Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +471

Metodzik +137
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA GOG ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰

Zacząłem również przyjmować go z intencją, co również wydaje mi się ważnym aspektem
Jestem po 3 dniu - pierwszego tygodnia
Jak narazie co zaobserwowałem
Znacząca poprawa nastroju
Znacząca poprawa kreatywności
Znaczące zniwelowanie stresu
Wstałem rano, godzinę przed pracą - dzień zacząłem od treningu, afirmacji oraz wpadłem na genialny pomysł, który dzisiaj zrealizuje (dotyczący samorozwoju oraz mojej dalszej kariery zawodowej)
W nowym roku będę chciał spróbować również mikrodozowania psylocybiny, podobno również ma świetne właściwości
#narkotykizawszespoko #muchomorczerwony #samorozwoj #mikrodozowanie
Mirkodozowanie Amanita Muscaria - Baba Masha
Grzybowe zdrowie - czego lekarz ci nie powie
Na tym można skończyć czytać
Ja nie opisuję tutaj co słyszałem, co mi się wydaje, tylko co sam przeżyłem, jakie są moje odczucia, a to co myślą o tym ludzie, którzy mają w temacie wiedzę na poziomie 0, ale ich główny argument to "bo tak mi się wydaje" - interesuje mnie tak samo jak zeszłoroczny śnieg
To ty opisujesz coś na zasadzie, bo tak mi się wydaje, co potwierdziles pierwszym słowem ''podobno''
jeśli temat cię interesuje, zachęcam do przeczytania książki "mikrodawkowanie amanita muscaria
Skoro słyszę poszerzenie sceny to jest poszerzona
Na czym oprate to badanie na przeprowadzniu ankiet wśród audiofilów? W którym oni sami oceniali swój stan? Było jakieś z grupą kontrolną? xD
Na moich odczuciach, WIDOCZNYCH ZMIANACH
Nie wiem co ci mogę napisać więcej, napisałem Ci gdzie możesz zaczerpnąć wiedzy, a jeśli chcesz po prostu się po przepychać tylko po to aby udowodnić sobie, że masz rację - szkoda mi na to czasu, spróbuj z kimś innym ;)
Właśnie o to chodzi, że widoczne są też dla mojego otoczenia, ale ty juz napisałeś swoją historie, nawet nie próbując się zapytać xD
Jednak cofam to zdanie, które usunąłem xD
źródło: image
PobierzTy też masz wybór, jeśli nie pasuje ci amanita - po prostu jej nie jedz, a nie mów innym jak mają żyć
I to coś więcej jak wiara, nie bez przyczyny Słowianie uznawali go za Świętego grzyba