Wpis z mikrobloga

Ostatnio po miesięcznym mikrodawkowaniu #amanitamuscaria zrobiłem sobie 3 tygodnie przerwy i znowu wróciłem do mikrodozowania. Mam zamiar 1 tydzień przyjmować 1g przed snem i kolejny tydzień z rana, następnie obserwować oraz zapisywać moje odczucia

Zacząłem również przyjmować go z intencją, co również wydaje mi się ważnym aspektem

Jestem po 3 dniu - pierwszego tygodnia

Jak narazie co zaobserwowałem

Znacząca poprawa nastroju
Znacząca poprawa kreatywności
Znaczące zniwelowanie stresu

Wstałem rano, godzinę przed pracą - dzień zacząłem od treningu, afirmacji oraz wpadłem na genialny pomysł, który dzisiaj zrealizuje (dotyczący samorozwoju oraz mojej dalszej kariery zawodowej)

W nowym roku będę chciał spróbować również mikrodozowania psylocybiny, podobno również ma świetne właściwości

#narkotykizawszespoko #muchomorczerwony #samorozwoj #mikrodozowanie
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@IwanDubietkov

podobno

Na tym można skończyć czytać

Ja nie opisuję tutaj co słyszałem, co mi się wydaje, tylko co sam przeżyłem, jakie są moje odczucia, a to co myślą o tym ludzie, którzy mają w temacie wiedzę na poziomie 0, ale ich główny argument to "bo tak mi się wydaje" - interesuje mnie tak samo jak zeszłoroczny śnieg
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: to co ty mówisz to jest podobno szefie ja mówię że jestem pewien że to mambo jumbo. Ale wyciągnij mnie z niewiedzy i pokaż badanie że to służy człowiekowi a nie opierasz się na tym co ci się wydaje. Co psylocyny to fakt pomaga na leki i dep ale nie mikro dawkowanie tylko makro ale to musial byś trochę poczytać naukowych opracowań nie audiofilskich. Chyba że "lekarz ci tego
  • Odpowiedz
  • 0
@IwanDubietkov nie, to nie jest podobno, nie opieram się na tym co mi się wydaje, tylko na moich odczuciach, widocznych zmianach, które nastąpiły, jeśli boli cię ząb i weźmiesz paracetamol - ból zniknie - to właściwości antybólowe owego paracetamolu są faktem czy tylko widzimisie?

To ty opisujesz coś na zasadzie, bo tak mi się wydaje, co potwierdziles pierwszym słowem ''podobno''

jeśli temat cię interesuje, zachęcam do przeczytania książki "mikrodawkowanie amanita muscaria
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: XD^XD nie opieram się na tym co mi się wydaje, tylko na moich odczuciach, XD^XD
Skoro słyszę poszerzenie sceny to jest poszerzona

Na czym oprate to badanie na przeprowadzniu ankiet wśród audiofilów? W którym oni sami oceniali swój stan? Było jakieś z grupą kontrolną? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@IwanDubietkov ale daj całe zdanie,
Na moich odczuciach, WIDOCZNYCH ZMIANACH

Nie wiem co ci mogę napisać więcej, napisałem Ci gdzie możesz zaczerpnąć wiedzy, a jeśli chcesz po prostu się po przepychać tylko po to aby udowodnić sobie, że masz rację - szkoda mi na to czasu, spróbuj z kimś innym ;)
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: "widocznych zmianach" nie zmienia nic bo widoczne są dla ciebie ale z jakiegoś powodu ukryte przed resztą spoleczenstwa. Just przeczytaj ukryte terapie bro scena jest wyraźnie szersza. Czemu nie odpowiedziałeś mi na pytania odnośnie tych badań?. Co do paracetamolu, łap https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20236342/. Smacznej lewoskrętnej witaminy C zycze, masz olbrzymia wiedzę w temacie wkoncu przeczytałeś tyle broszur reklamowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@IwanDubietkov nie szkodze - i tak, masz racje, to mój wybór

Ty też masz wybór, jeśli nie pasuje ci amanita - po prostu jej nie jedz, a nie mów innym jak mają żyć

I to coś więcej jak wiara, nie bez przyczyny Słowianie uznawali go za Świętego grzyba
  • Odpowiedz
@Viaczeslaw: nic takiego nie zauważyłem, a muszę powiedzieć, że bardzo uważnie obserwowałem swoje myśli i wszelakie zmiany podczas tej sesji, bo właśnie wszelakie odklejki i permanentne uszkodzenia mózgu były moją największą obawą
  • Odpowiedz