Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +101
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +12
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Witam czy ktoś mógłby zweryfikować mój pomysł? Kupiłem DJI FPV Remote Controller 3 i wylatałem kilkadziesiąt godzin w #liftoff - w tym lekcje Joshua Bardwell i czuję że już w miarę ogarniam. Następnie chcę kupić Avata 2 i latać (z dji care). Raczej nie chcę się bawić w naprawy, druk 3d itp. Ewentualnie później. Czy Avata 2 to dobry pierwszy dron fpv? Jedynie co mnie odstrasza to cena. Nie potrzebuję super drona, jeśli istnieje tani i dobry do nauki to chętnie bym wybrał inny. Pytanie czy jeśli nie #dji to czy będę musiał tez zmienić kontroler. W DJI bardzo podoba mi się panic button z którego pewnie będę korzystał na początku nie raz.
źródło: kompatybilnosc
Pobierz@niech_ktos: Nie znam się, ale się wypowiem(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chcesz latać acro czy cinematic?( ͡º ͜ʖ͡º) Jeśli będziesz latał w acro to ten panic button będzie mało efektywny¯\(ツ)/¯ FPV to niestety gleby. Będzie ich więcej niż jedna, czy pięć( ͡~ ͜ʖ ͡°) Dlatego warto patrzeć w kierunku