Wpis z mikrobloga

Połowa tagu jedzie po Naxosie. A ktoś chętny do pojazdu po Bois Imperial? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez kitu, najbardziej komplementowane zapachy z tych które mam to : JPG Le Beau Le Parfum, Le Male Elixir, TF Noir Extreme Parfum, Prada LRC, Prada L'Homme Intense, Valentino Coral Fantasy, BdC, Boss The Scent Elixir, ChaAHS czy Armani Code Parfum/edp.

#perfumy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fiddle: Bois to nadperfuma! Błogosławiony Bisch i Bois zawsze dziewica.

A tak poważnie, na początku tego całego hobby wychodziłem z założenia, że nisza to jest TO, ludziska będą się odwracać, komplementować i pytać co to za cudowny zapach. A prawda jest taka, że Ci z mainstreamu głupi nie są, wypuszczają zapachy może i mało odkrywcze, wtórne. Ale to się właśnie społeczeństwu podoba i to będzie się sprzedawać

edit... no ale
  • Odpowiedz
@fiddle: Ogór w Boisie to jedna z największych dla mnie zagadek, bo nie rozumiem, jakim cudem ktoś go tam czuje. Kenzo Homme ktoś, coś? Przecież to jest woda po kiszonych i to z bio hodowli. Rozumiem, że komuś zapach nie siadł, ale to z ogórkami to po prostu bajka.
  • Odpowiedz
  • 0
@jan-kowalski2023: Z tym ogórem to żartowałem, ja w KHI, czy Indigo, Le Sel nie czuję żadnego ogóra. Kij, jutro przetestuje na nowej różowej i zdam raport. Jednego Bois Imperial nie można zarzucić - parametry to ma atomowe. Tego się doprać nie da.
  • Odpowiedz