Wpis z mikrobloga

W pierwszej chwili miałem trochę wątpliwości, ale skoro napisał, że to wcale nie jest rosyjska propaganda i jeszcze powołał się na autorytet redaktora Gadowskiego... Czas szykować plany obrony Chełma i Przemyśla przed nieuniknioną ukraińską ofensywą na zachód. #ukraina #bekazszurow #szuryzglownej
JPRW - W pierwszej chwili miałem trochę wątpliwości, ale skoro napisał, że to wcale n...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JPRW: jak można nie mieć na czarnej tych wszystkich ćwoków typu właśnie ten macvir, januszgruz czy te wszystkie konta z przerobionym murańskim w profilowym? Toć tego nie idzie czytać ani jakkolwiek z takimi cymbałami dyskutować.
Ja wiem że niby tworzy się bańkę ale ludzie, szanujmy się. Na facebooku też wszystkich psychoznajomych poblokowałem + zablokowałem posty polityczne
  • Odpowiedz
@JPRW wprawdzie jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale np taki yahoomlody juz od conajmniej roku ostrzega, że matke macvira w taczce pijaną po osiedlu wozili. niestety macvir nie ma planu co dalej jak jego stara wroci do domu n------a
I to nie jest wykopkowa propaganda, tylko racjonalne przewidywanie przyszlosci
  • Odpowiedz
@JPRW: Pamiętam jak Gadowski w 2014 praktycznie bez cienia wątpliwości wygłaszał, że podczas Światowych Dni Młodzieży w Krakowie dojdzie do islamskich zamachów terrorystycznych. To jest łgaż, prowokator i ukrainofob, który szczuł na zespół Enei, bo się gdzieś dokopał, że jakiś banderowiec w 1936 miał pseudonim Enei.
  • Odpowiedz
@JPRW: przecież to jest linia propagandy jeszcze z 2017-18 roku jak Ukraińcy zaczęli jeździć do nas na robotę. Już wtedy czytałem że to tajny plan żeby pod przykrywką przenieść do nas całą ukraińska armię i na sygnał rusza do mordowania Polaków i przejmą cały kraj.
  • Odpowiedz
@JPRW: oho "PoPiS" czyli mamy konfiarza. Cusz za pszypadek.

A tak abstrahując od tych majaczeń, zawsze mam bekę, jak się konfiarze PiSu wyrzekają a potem przychodzą jakieś wybory i cyk, PiS ma poparcie
  • Odpowiedz