Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +54
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem czy to było oobe, czy wchodziłem w ten stan, czy niestandardowa hipnonagoga. Dodam że w trakcie gdy leżałem i wszedłem w ten stan miałem skrzyżowane nogi. Kiedyś czytałem że nie wolno mieć skrzyżowanych rąk ani nóg, mimo to jednak czułem że lewituje ku górze. Wizualnie nie widziałem nic poza tą plamą.
Ogólnie nie planowałem tego, stało się to mimowolnie. Kiedyś doświadczałem niezwykłych, wykraczających poza definicje hipnonagog i nietuzinkowych snów. Ostatnio raczej się to nie zdarza.
#sny #medytacja #sen
@snippy_: xD
Ja to robią tak, że naturalną reakcją na strach jest ucieczka od niego, ale lepiej się na nim skupić jak w medytacji i się przez niego przechodzi, dosłownie tak czuć jakby się przechodziło przez strach. W każdym razie nie panikować.
Kiedyś przetrzymałem to i obudziłem się we śnie. Teleportowało mnie na ulice w ciepły słoneczny dzień, mimo że była zima, czułem promienie słońca na skórze, i ogólnie
Spróbuj sobie medytację body scan, bo po tym czasami mi się to przytrafiało.