Aktywne Wpisy

Soothsayer +181
tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd

blleh +79
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

Blackpill wpływa na wszystko.
To jest trochę jak zrozumienie teorii ewolucji. Kiedyś jakiś naukowiec powiedział, że jeżeli zrozumiemy podstawowe założenia teorii ewolucji, to wszystko w przyrodzie zaczynamy inaczej postrzegać.
Podobnie jest z balckpill, który w sumie stoi blisko redpilla. Gdy zrozumiemy pewne mechanizmy gadziego mózgu kobiet (mężczyźni też taki mają), to wiele rzeczy wpada na swoje miejsce i widząc pewne zachowania w głowie pojawia się "ahaaaa... Teraz rozumiem". To
To nie jest prawda, w zachodnich społeczeństwach status społeczny rodziców ma prawie zerowy wpływ na status społeczny dzieci. Mobilność jest najwyższa na świecie, po prostu dzięki dziedziczności cech ludzie żyją raczej na poziomie rodziców.
@Arkass: weź mnie zabij pliz...
@tyrytyty: To nie jest prawda. Chociaż społeczeństwa zachodnie( i to nie wszystkie bo głównie nordyckie) charakteryzują się stosunkowo wysoką mobilnością społeczną w porównaniu z resztą świata, wpływ statusu społecznego rodziców na status dzieci jest daleki od "prawie zerowego".
źródło: 1000012944
Pobierzźródło: 1000012945
Pobierz@zdechla_ryba_dorzecza_dolnego_Nilu: chyba anglosaskie w tym przodują albo przodowały a nie norrdyckie
Fakty → dobrane selektywnie
Korelacje → przedstawiane jako prawa natury
41% punktów → zawierają prawdziwe badania, ale są źle interpretowane
32% punktów → nieprawdziwe, zmanipulowane lub wyciągają skrajne wnioski