Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +862
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

#komputery
#laptopy
#laptop
#panzlombardu
#lombard
@Hubiqq: Bo tak akurat jest jak kupujesz abonament np. w plusie i innych takich. Przestaniesz płacić i mogą ci zablokować. Nie wiem czy tak z laptopami jest, ale na pewno z telefonami
Natomiast telefony z sieci są blokowane na bieżąco, lombardy często biorą takie urządzenia za ułamek ceny bo i tak ktoś kupi na części.
Co do „wiedzy” tego Pana, to weźcie pod uwagę że pracowników do tej roboty biorą z ulicy bez żadnego doświadczenia w handlu stąd tyle głupot wyłapałeś, a na pewno jest więcej.
Już nie
@Tak_masz_racje:
Ale ty przeczytałeś w ogóle co wcześniej napisałem? Przecież to nie jest żadna nowość, że z telefonami tak jest. On twierdzi, że tak jest też w LAPTOPACH co jest bzudrą.
Komentarz usunięty przez moderatora
@musimusi: ale on sam się przyznał kiedyś, że wcześniej pracował w serwisie telefonów i że czasem coś komuś naprawia xD nawet ten drugi chłop, co jest z nim na zmianę, mówił że oddał mu coś kiedyś i po 2 dniach miał naprawione, nie pamiętam co, ale na 100% jakaś elektronika. Więc to nie
@kogut_20: W jednym z ostatnich odcinków przyznał też że go z tego serwisu wyje_ali bo ten serwis by upadł, gdyby on tam dalej pracował i przeprowadzał naprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mówię oczywiście, że ten koleś to totalny tłuk bo wiadomo - na tle 99,9% ludzi
Pani: w czym możemy pomóc?
Ja: szukam zapachów z grupy fougere
P: proszę poczekać (lekka konsternacja)
Pani poszła do swojego komputera.
P: Przykro mi perfum tej marki u nas nie ma.