Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

leniar 0
Jaką grę typu #soulslike polecacie na początek, żeby opanować wgl mechanikę? Kiedyś grałem w Lords of the Fallen i mi strasznie c-----o szło, ale nie wiem czy to przez to że gra jest średniakiem czy dlatego że to ja jestem c-----y XD
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace
#demonssouls #darksouls #lordsofthefallen #gry #pcmasterrace

Udane radosne dzieciństwo na przełomie lat 80/90-tych, dziś obecna młodzież już takich czasów nie zazna. Kiedy to czterolatki biegają już z tabletem i smartfonem i jeszcze wejście w AI całkowite ich czeka, takich dzisiejszych 7mio-11sto latków. Klimat tamtych lat można podejrzeć w piosence "Złoto" od Mrozu. od strony warstwy tekstowej jak i samego teledysku - podwórkowe spotkania może i czasami wagary.
Tak jak dla tych obecnych dzieciaków i młodszych nastolatków jeszcze czymś szczególnym telefon, komputer, media społ, to dla ludzi z pokolenia '75-'95 to był rower, zegarek (a nawet piłka do nogi) - ewentualnie potem po upadku PRL z czasem też komputer, konsola TV. Jeszcze dalej do przodu w czasie po 1998-2000 bum na początki Internetu w kafejkach, jeszcze przez powszechną Neostradą (z modemami pod USB) albo numerem 0202122 (nie jednemu za rachunki _upa skwierczała... jak się łączył Dial-Up'em przez modem i do zapłaty dwuzerowe sumy przychodziły)...
#roznosci #ciekawostki #mlodosc #zycie #dziecinstwo #szkola #mrozu #wesele #80s #90s #prl
Teraz najgorsza kara jest "wylacz ten komputer i idz na dwor" :DD