Wpis z mikrobloga

Melduję iż dzisiejsza kolacja to:
- bułka
- dwie kromki chleba
- 4 plastry sera żółtego
- masło
- pół pomidora
- herbata
Oddane pół pomidora, i wcześniej jabłuszko i sporo pryncypałków. Do bułki dałem dwa plastry sera i mięso hamburgerowe zimne, a do herbatki dwa słodziki.
Swoją drogą mam wrażenie, że te wszystkie kolacje i śniadania wyglądają prawie tak samo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzwoniłem wcześniej do mame powiedzieć że chce od razu iść do pracy i w ogóle z dobrym nastawieniem, to próbowała mnie gasić że w tym roku to już nie ma sensu iść do pracy bo święta i sylwester, i że na pewno nie znajdę pracy do nowego roku. Ale ja już przejrzałem oferty i wiem że znajdę i nie dam zgasić swojego zapału.
Jutro mam mieć ustaloną datę wypisu z lekarką prowadzącą, była dzisiaj u mnie na chwilę.
Czuję się bardzo dobrze, mam mega energię do pójścia do pracy po wyjściu i wstępny plan działania, więc jest okej. Wypaliłem sporo papierosów przy słuchaniu muzyki i planowaniu wyjścia.
Rodzice i lekarka nadal namawiają na odwyk, ale ja wiem że picie jest skutkiem, a nie przyczyną problemów, i ten odwyk nic nie da.
Na oddziale jest spokój, dwie osoby dziś wyszły, przyszła jedna nowa Pani. Teraz posłuchałem sporo muzyki bo koliega pożyczył słuchawki, zaraz podłączę sobie telefon i pójdę grać w szachy albo poczytam książkę.
Dobrego wieczoru Wam życzę, smacznej kolacji i bezpiecznego powrotu z pracy, do weekendu to już zleci szybciutko. Trzymta się.
#przegryw #psychiatryk #huopwpsychiatryku
s.....k - Melduję iż dzisiejsza kolacja to:
- bułka
- dwie kromki chleba
- 4 plastry ...

źródło: temp_file6000401595099775988

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach