Wpis z mikrobloga

@ShadyTalezz: No rechot historii niesamowity, niemiecki wojskowy miał przeszłość w niemieckiej armii. Myślałes że w 1945 wszyscy zniknęli i wyprodukowali sobie nowych, czy że NATO tworzyli oficerowie świeżo po szkole?

Lepiej nie sprawdzaj kto tworzył Wojsko Polskie po 1990 roku, bo dopiero doznasz szoku xD
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Ale przecież ci co służyli w 1990 w naszym wojsku byli KOMUNISTAMI!!

Polecam się nie zesrać, nie ma za co osądzać i wieszać żołnierzy wykonujących to co do nich należało. A najzdolniejszych trzeba było wykorzystać właśnie tak i m.in. dzięki temu mamy już ponad 70 lat najtrwalszego pokoju i dobrobytu w dotychczasowej historii Europy. Alternatywę - czyli rozliczenie i maksymalne dojechanie Niemców przerabialiśmy już po I WŚ, nawet Stalin
  • Odpowiedz
@Elaviart:

Ale przecież ci co służyli w 1990 w naszym wojsku byli KOMUNISTAMI!!

no i dobrze, ja nie mam nic do komunistów ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nawet jakbym miał to nie byli ludźmi, którzy
  • Odpowiedz
no i dobrze, ja nie mam nic do komunistów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ShadyTalezz: No jak ci nie przeszkadzają zamordowani Polacy, studenci, robotnicy czy bohaterowie z AK i radziecki but na plecach to w pewnym sensie spójne z prymitywnym, rozemocjonowanym podejściem do historii.

nie byli
  • Odpowiedz