Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +57
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
https://www.youtube.com/watch?v=mJxbSDpTUWc
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak

źródło: protection
Pobierzźródło: GPbJ2bzWYAA8WuP
PobierzLepiej nie sprawdzaj kto tworzył Wojsko Polskie po 1990 roku, bo dopiero doznasz szoku xD
Polecam się nie zesrać, nie ma za co osądzać i wieszać żołnierzy wykonujących to co do nich należało. A najzdolniejszych trzeba było wykorzystać właśnie tak i m.in. dzięki temu mamy już ponad 70 lat najtrwalszego pokoju i dobrobytu w dotychczasowej historii Europy. Alternatywę - czyli rozliczenie i maksymalne dojechanie Niemców przerabialiśmy już po I WŚ, nawet Stalin
no i dobrze, ja nie mam nic do komunistów ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nawet jakbym miał to nie byli ludźmi, którzy
@ShadyTalezz: No jak ci nie przeszkadzają zamordowani Polacy, studenci, robotnicy czy bohaterowie z AK i radziecki but na plecach to w pewnym sensie spójne z prymitywnym, rozemocjonowanym podejściem do historii.