Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto kupić używane słuchawki AirPods Pro na prezent?
Witam mireczki i mirabelki

Zamówiłem na Lantre słuchawki Airpods Pro na prezent teściowej (szok!). Dzisiaj dotarły do mnie i zorientowałem się, że są "Apple Certified Pre-Owned."

Jako że to prezent, to nie chcę otwierać pudełka ale.. Nie wiem czy ryzykować takim prezentem. Czy jest się czego obawiać z takim sprzętem? Czy mogę śmiało kłaść pod choinkę? Według opisu powinno być okej, ale przez Media Expert gdzie na 5 "nowych" produktów 3 okazały się używany i po naprawach, to mam trochę PTSD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Według opisu powinno być ok:

Prezentowane w tej ofercie słuchawki AirPods są produktem Apple Certified Pre-Owned.
Każdy produkt Apple CPO:

- przechodzi przez rygorystyczny proces regeneracji i kompleksowe testy;
- otrzymuje oryginalne części zamienne Apple;
- ma nową baterię i zewnętrzne elementy obudowy
- otrzymuje nowy numer seryjny;
- posiada komplet akcesoriów;
- jest zapakowany w nowe, białe pudełko;
- posiada polskie menu.

Urządzenia są przed pierwszym uruchomieniem i aktywacją.

#apple #prezent #airpods #sluchawki #muzyka #sklep #zakupy #lante

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Myślę że powinno być git choć ja osobiście używanych słuchawek kijem bym nie dotknął ¯(ツ)

@slawomirus: ale w ramach CPO to nie są używane tak jak Ty to rozumiesz, w praktyce dostajesz nówkę w innym opakowaniu.

@mirko_anonim kupiłem już kilka sprzętów z tego "programu", nie wiem co w środku robili, ale jeśli chodzi o działanie oraz jak wizualnie się prezentowały to nie różniły się niczym
  • Odpowiedz