Aktywne Wpisy

oxymirek +217
źródło: 1000016342
Pobierz
genesis-p +169
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

Na przejściu granicznym został poinformowany o trzyletnim zakazie wjazdu na terytorium Ukrainy. Wręczono mu dokument w języku ukraińskim do podpisu. Gdy poprosił o tłumaczenie na język polski, odmówiono mu i poinformowano, że na Ukrainie obowiązuje wyłącznie język ukraiński. Po odmowie podpisu został cofnięty na stronę polską.
Decyzja nie została oficjalnie uzasadniona. Według stowarzyszenia reszta konwoju została wpuszczona i pomoc trafiła do rodaków na miejscu.
Na ten moment nie ma jeszcze publicznego stanowiska ukraińskich służb ani oficjalnej reakcji polskiego MSZ.
Źródło: X
#ukraina #polska #polityka
źródło: Z6cEnBK427vs1eBR1wE7Cf9W-preview
Pobierz@winsxspl: Ile razy przekraczałeś tę granicę? Ja przekraczałem wielokrotnie - nigdy łapówki nie dałem.
"gdzie przekazaliśmy mieszkającym tam Polakom świąteczną pomoc"
Co to za Polacy, że nie chcą mieszkać w Polsce?
źródło: 53976a6ce7f53040ef6d0ea007662827fb62d65694e523b27f181852d4e9bc29
Pobierz@Perkelev: A czemu mieliby czeguos takuego nie robić? Kolo ma zakaz wjazdu, to się go nie wpuszcza. Kiedyś masa Polaków miała "misie" w paszportach powbijane i nikt nie robił afery, że jeden z drugim nie może wjechać do braci Niemców.
@Perkelev:
@Basiura89: Głupiutkie wpisy. Gośc propsuje wpisy z sugestiami roszczeń terytorialnych wobec Ukrainy. Za takie coś do Polski też przecież nie wpuszczano, więc w czym macie problem? Uważacie, że jak ktoś wysuwa roszczenia wobec Polski to należy go wpuszczać do PL?
Komentarz usunięty przez autora