Przeszkadzają ci biegające po twojej posesji bez smyczy amstaffy? O ty zły smutny człowieku nie kochający zwierząt. Jak można się upominać żeby właściciel je zabrał zamiast je wziąć do domu i położyć w swoim łóżku samemu zajmując miejsce na dywanie jako jedyny i niepodważalny dowód na kochanie zwierząt.
@WielkiNos: ciekawe jak bardzo mialbym p--------e jakbym z luku, 45 funtow naciagu, o-----l takie gowno? moje podworko, biega po nim bestia, chyba mam prawo o-----c to z bezpiecznej odleglosci, korzystajac z ogolnie dostepnych srodkow?
ciekawe jak bardzo mialbym p--------e jakbym z luku, 45 funtow naciagu, o-----l takie gowno? moje podworko, biega po nim bestia, chyba mam prawo o-----c to z bezpiecznej odleglosci, korzystajac z ogolnie dostepnych srodkow?
prawdopodobnie większe kłopoty niz właściciel gdyby pies zaatakował. @zukennuken
@WielkiNos: Następny frustrat, zamiast poczęstować kiełbaską głodne pieski, ja mam takie specjalne z roślinnym słodzikiem, pieski bardzo lubią ( ͡°͜ʖ͡°)
@WielkiNos: ale to nie są Staffiki wyglądają raczej na amstaffy, staffiki mimo że wyglądają na bojowe są zajebiście przyjazne do ludzi. Nie bez powodu w Anglii maja przydomek nanny dogs bo są niesamowicie cierpliwe do dzieci.
@WielkiNos: niestety w Polsce przy budowie nowego domu ogrodzenie, nawet z siatki leśnej to podstawa. Przypadkowi ludzie potrafią ci podejść pod sam dom i okna zaglądać jak masz kuchnie urządzoną "łun ciekawy bo curka siostry tyż sie buduje i podobnie ma". A psy potrafią celowo ze smyczy spuścić żeby się wysrał na twoim trawniku.
@WielkiNos u mnie psiarze mają dobry mindfuck ostatnio, bo na lokalnej grupie jest afera, że stado dzików dojechało jakiegoś pieska (na śmierć). Teraz nie wiedzą czy bronić psa czy dzikich zwierzątek xd
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #takasytuacja #takaprawda
źródło: temp_file6699013369097347225
Pobierzźródło: temp_file4862924872807402956
Pobierzprawdopodobnie większe kłopoty niz właściciel gdyby pies zaatakował.
@zukennuken
źródło: images
Pobierz