Wpis z mikrobloga

#primemma
Czarnecki: czy ty nie wiesz jak mnie nazwałeś?
Korczarowski: a cie nazwałem s---------m, pewnie kiedys tak, nie raz
Cz: to właśnie to oznacza, jak nie wiesz co oznacza...
K: no to w języku polskim s-------n oznacza takiego smiecia jak ty I nie ma nic wspólnego z twoja matka
Cz: w tym momencie pokazujesz swój poziom
K: w tym momencie to naprawdę w---------j, dlatego, że mam cie juz tak dosyć, ty patusie skończony, ty polityczny blaznie, mam cie k---a dosyc i tylko dlatego że miałem na myśli dobro Marianny nie odzywałem się wiele lat
Cz: wiele lat sie nie odzywales? Czlowieku, a co na mój temat...? Kim ty w ogóle jesteś?
K: to ja Ci powiem kim ty jesteś
Jesteś zwykłym śmieciem bez wykształcenia, wyciągniętym przez swojego ojca, jakiegoś cwaniaka masona człowieka służb czy c--j wie skąd, knura obrzydliwego, który woził swoją dupe w europarlamencie na 4 kołowym wózeczku bo mu się chodzić nie chciało i ty blaznie patusie pijaku alkoholiku degeneracie, będziesz mnie obrażać? Ty będziesz mówić mnie, ty będziesz mówić mnie bydlaku, że ty będziesz mnie promować czy windowac? Kto w Polsce wie kim ty jesteś? Ty byłeś posłem noł najmem ciebie nikt nie zna, jak można być posłem i nikt cie nie zna, ty powinieneś skończyć w izbie wytrzeźwień...
doreczycielprawdyzosiedli - #primemma 
Czarnecki: czy ty nie wiesz jak mnie nazwałeś?...

źródło: scaled_1000004328

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach