Wpis z mikrobloga

@zicogod: Tamae jest już znany w uniwersum z autorefleksji, dobrze, brawo. Szkoda tylko że się boi naśmiewać z kiszaka a nawet oglądać jak ktoś się z niego naśmiewa, ale chociaż przyznał się do błędu
  • Odpowiedz
@zicogod: @ActiveekHere kogo przepraszał jaskola czy shotera z zakolozy.
Śmiesznie sie oglada te filmiki jak tamtam śmieje się z mamona i dolewa jeszcze, ale jak wjeżdża temat kiszaka to cyk montaż zaifa wycina temat. Zrozumiałabym jakby nie chciał na yt wrzucać twitchowskich patozachowań, ale on dosłownie cisnie po mamona i te fragmenty są dostępne. Tajemniczo znikają tylko przeróbki Silverhanda wstawaj samuraju itp xd
  • Odpowiedz
@zicogod: @Maneharno @Dragnipurake @ActiveekHere @alverini Ja tam nie wierzę Potterowi, przeprosił za brak wstawek, wziął na siebie, ale gwarantuje, że następnych filmów (gdzie mógłby wyciąć rumuńskie wstawki) zwyczajnie nie będzie. Już to widzę, jak zaaif przygotowuje bicz na siebie nie usuwając wstawek o rumunie dla tamae. xD

edit: chłop potrafił nockę z-----ć na życzenie rumuna i przeprowadzić czystkę na jego kanale, to chyba nie sądzicie, że
  • Odpowiedz
chłop potrafił nockę z-----ć na życzenie rumuna i przeprowadzić czystkę na jego kanale, to chyba nie sądzicie, że będzie zostawiać wstawki z Johnym, gdzie mają menela do n-------a.

@Ch0senIndygo: ja dostałem bana perma bez możliwości odwołania po 1 wiadomości: "Będziesz ogladać sylwetki gangsterów: kiszak?". instant ban. nic więcej nie napisałem. więc to taki sam akolita jak inni
  • Odpowiedz