Wpis z mikrobloga

Przebrnęłam przez ten godzinny materiał na fb no i muszę powiedzieć, że Krystian i Kaja zyskali w moich oczach. Spojrzeli na siebie z dystansem i wyciągneli wnioski. Imo nawet gdyby nie było sytuacji z obgadywaniem Krystiana na weselu to ta relacja by nie wypaliła, bo są mentalnie na innych poziomach, ale może nie byłoby takiego kwasu. Tak czy siak Krystain przyznał, że z----ł ale też na koniec - tak troche między słowami - poedzioł, że Kaja mu wizualnie nie odpowiadała. #slubodpierwszegowejrzenia
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@juz_usma: @general_row_grotecki trudno nie skonfrontować jego słów, tych wypowiedzianych przy Kai oraz tych w cztery oczy z Panią Hanną. Miał powiedzieć coś miłego, powiedział, co rzekomo dostrzegł. Ja natomiast dopatrzyłam się tam fałszu, regułki dobrych cech, które może mieć każdy. Natomiast przy Pani Hannie cały czas podkreślał, że to co mówił je wcześniej na spacerze podtrzymuje, a na koniec zaczął robić aluzje do przemilczenia prawdy i czy prawda jest
  • Odpowiedz
@jestemzdyskonta: dokładnie, w ostatnim odcinku nawet nie było pokazane że ekspertka przyjechała do nich kłótni... I jeszcze na odczepnego dopchali decyzję po 5 minut na parę zamiast na decyzje poświęcić cały odcinek.... Czyli cały sezon flaki z olejem a wartościowe wątki skrócone do minimum....
  • Odpowiedz
@juz_usma: Nie odpowiada mu bo ma za duży nos, za to on adonis, siódmy cud świata xD Swoją drogą nie wiem czemu Kaja nie zrobi tego nosa, stać ją.
Faktycznie laska przez nos będzie chyba do końca dni sama jeśli taki paszczur jak laweciarz nawet nie może na nią patrzeć.
  • Odpowiedz